PRESEDINTELE SENATULUI SI AL ALDE ,CALIN POPESCU TARICEANU ATAC DEVASTATOR LA ADRESA PENALULUI KLAUS WERNER JOHANNIS AVOCATUL STATULUI PARALEL!

31 ian.

Călin Popescu Tăriceanu a atacat din nou marți statul paralel.

„Pe zi ce trece vedem (..) că din ce în ce mai multe piese ale unui puzzle imens apar la suprafață și ele ne oferă o imagine îngrijorătoare a României de astăzi: un stat în care abuzurile sunt la ordinea zilei și un regres imes în ceea ce privește respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor (..) Trăim într-o Românie care pare un fel de țară sub sediu și asediul nu este al oamenilor politici care votează legile justiției după o lungă dezbatere care a durat luni și care a fost distorsionată ca acțiune (..) Imaginea care s-a proiectat cu bună știință și cu rea-voință în exterior este legată de două lucrui simple: se afectează independența justiției și se slăbește lupta împotriva corupției. Acest asalt care este dat de statul paralel, de cei care au ajuns să fie corupți de putere și care vor să aibă controlul butoanelor, este unul consistent și se manifestă în țară și vedem că a început să se manifeste din ce în ce mai puternic și în străinătate, a declarat președintele Senatului.

Călin Popescu Tăriceanu a precizat că șeful statului nu are argumente să respingă legile justiției, precizând că Iohannis este avocatul statului paralel.

„Mă aștept ca președintele Iohannis să continuă să fie avocatul statului paralel pentru că speră că în acest fel va obține un al doilea mandat așa cum l-a obținut și pe primul. Chiar și așa, nu va mai avea argumente să respingă legile justiției, mai ales în fața noilor abuzuri care sunt aduse în fața opiniei publice”, a mai spus Tăriceanu.

Președintele Senatului a participat, marți, la ședința Platformei 3.0 condusă de fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, în care s-a stabilit structura de conducere și structurile locale, direcțiile de acțiune și departamentele interne ale inițiativei.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: