PRIMA SEDINTA A GUVERNULUI VIORICA DANCILA!

31 ian.

Guvernul Dăncilă s-a întrunit pentru prima oară în ședință miercuri, noul Executiv având pe ordinea de zi un proiect de ordonanță de urgență privind amânarea depunerii Formularului 600.

VIDEO

https://www.privesc.eu/widget/live/79855?

Luni seară, după ceremonia de depunere a jurământului la Cotroceni, Viorica Dăncilă a avut o întâlnire la Palatul Victoria cu noii miniştri, în care i-a solicitat ministrului de Finanțe Eugen Teodorovici să îi prezinte, marți dimineață, soluția pentru rezolvarea formularului 600.

”Îmi doresc ca miercuri deja să adoptăm actele normative necesare pentru a pune capăt discuțiilor îndreptățite care au avut loc în spațiul public referitor la acest subiect”, a spus noul premier.

În discursul său de la învestire din Parlament, Dăncilă a anunțat că va renunța săptămâna aceasta la formularul 600 și apoi la altele.

”Cât timp voi fi prim ministru nu voi introduce nicio taxă nouă în România. Scopul meu este acela de a ușura și de simplifica viața economică, nu de a o complica. Chiar de săptămâna asta vom renunța la Formularul 600 și ulterior la aproape toate celelalte. Un singur formular pentru cei cu activități independente este propunerea noastră începând cu anul 2019”, a afirmat Viorica Dăncilă.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: