PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS:RENUNTAREA LA SERVICIILE SPP , O NON – PROBLEMA!

1 feb.

Președintele Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, la Bruxelles, întrebat cum vede decizia premierului Viorica Dăncilă de a renunța SPP, că nu s-a preocupat și i se pare o non-problemă.

„Nu știu, nu m-am preocupat, mi se pare o non-problemă”, răspuns Iohannis, întrebat cum vede renunțarea premierului la serviciile SPP.

Totodată, întrebat despre discuția pe care a avut-o cu liderul PSD, Liviu Dragnea, la învestirea Guvernului Dăncilă, șeful statului a confirmat existența conversației, dar a refuzat să spună ce subiecte au abordat.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, la începutul ședinței de guvern, că a transmis încă de luni seara că nu vrea să beneficieze de protecția ofițerilor SPP, urmând să îndeplinească ”formalitățile legale în acest sens”.

”Pentru că a apărut o serie de speculații în spațiul public, aș vrea să precizez că am transmis SPP încă de luni seara că nu vreau să beneficiez de protecție. Înțeleg că toți miniștrii au aceeași opțiune și am comunicat deja acest lucru. Vom îndeplini formalitățile legale în acest sens. Nu am nicio prioblemă cu ofițerii SPP, a căror muncă o respect, nici nu instituția, însă aceasta este decizia mea. Nu sunt singurul demnitar care a optat în acest sens”, a declarat Viorica Dăncilă.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: