PENALII KLAUS SI CARMEN JOHANNIS,CU UN GUVERN NOU DE CATEVA ZILE,AU PLECAT IN VACANTA!

6 feb.

În plină iarnă, cu un guvern abia format de doar câteva zile, Klaus Iohannis a ales să plece în vacanţă la căldură, la un hotel de lux, unde o cameră costă 800 de euro pentru două nopţi în extrasezon. Nimeni nu a anunţat această escapadă a lui Iohannis cu soţia lui, Carmen. Cert este că preşedintele a fost văzut de o româncă, în hotelul de 5 stele Ritz Carlton Abama.

Klaus şi Carmen Iohannis se află în vacanţă în Tenerife

După o vacanţă de iarnă, preşedintele a plecat iar în concediu. N-a spus nimănui, dar a fost dat de gol de o conaţională. Curios este că de pe data de 1 februarie, pe site-ul preşedinţiei nu mai apare nicio informaţie despre activităţile lui Klaus Iohannis, cu excepţia semnării ieri, 5 februarie, a unor decrete de decorare pentru mai mulţi militari, deşi el se afla deja în Tenerife. Prima Doamnă este liberă în această perioadă pentru că elevii sunt în vacanţă acum. Klaus Iohannis a făcut practic turul Europei după ce în ultimele săptămâni a fost la Bruxelles, dar a fost surprins şi la Munchen.

„Dragi prieteni, dacă vreţi să îl vedeţi pe Domnul Preşedinte al României, este în vacanţă în Tenerife cu scumpa lui soţie. Este cazat la hotel Abama, după cum ştiţi , un hotel de 5 stele”, a scris pe Facebook Adina Mihaela Chiru, o româncă stabilită în Tenerife de mai mulţi ani.

Reacţiile au apărut imediat pe reţelele de socializare. Unii români s-au arătat indignaţi de escapada preşedintelui, alţii au considerat că Iohannis merită şi el o vacanţă.

„Păi şi la ce hotel să se cazeze un preşedinte? La unul de 2 stele?”, „Să se ducă în vacanţă, dar nu pe spatele oamenilor care se chinuie în frig şi în mizerie”, „După cum e situaţia în România, ar putea dormi pe plajă, nu la hotel de 2 stele!”, „Păi…a mai fost în Tenerife şi anul trecut…Poate vrea să emigreze?!”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile generate de informaţia lansată de româncă.

Adina Mihaela Chiru a fost foarte indignată de unele reacţii ale românilor care au văzut postarea sa despre Kaus Iohannis: „Groaznic. Când oamenii nu au ce mânca, când copiii or să devină analfabeţi că nu îşi permit să meargă la şcoală…Când părinţii noştri au o pensie de mizerie, el se plimbă în Tenerife. Dar citind comentariile, m-au dezamăgit cum gândesc. Adică e preşedinte şi de ce să nu stea în vacanţă în Tenerife?”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: