SULTANUL JUNCKER,BOIERUL JOHANNIS SI IOBAGUL DRAGNEA!

8 feb.

Juncker n-are atâta putere personală încât să anuleze veto-ul Olandei pe chestiunea admiterii României în spaţiul Schengen. Dar nici Olanda nu respectă Tratatul constituţional al UE când pune condiţii politice în problema aceasta. Olanda joacă la şantaj, doar-doar i-om vinde portul Constanţa. Toţi ceilalţi membri UE ştiu ce joc face Olanda şi o lasă să îl facă pentru că din România nu s-a ridicat nici o voce care să apere demnitatea noastră. Nici Băsescu n-a făcut mai mult decât să mârâie fără vlagă. Cât despre Iohannis, nici pâs n-a zis!

Juncker şi-a permis să ameninţe România având în stânga sa un pămpălău din România: ”Dacă legile justiţiei vor rămâne cum le-a votat Parlamentul, atunci discuţia despre spaţiul Schengen se va pune în alţi termeni”. Adică next level: nici nu veţi fi primiţi în Schengen, nici nu veţi prinde vagonul de clasa întâi în următorul tren UE. Pămpălăul de Iohannis mai că nu se bucura. E clar: legile din România trebuie să rămână aşa cum le votează ambasadorii UE – aşa e într-o democraţie de colonie –, cât despre vagonul de clasa a doua, al nostru e, orice am face! N-are Juncker fund de pupat cât să convingem noi Olanda că merităm un loc la clasa întâi. Dacă vindem portul Constanţa cui trebuie, nu mai contează fundul lui Juncker. Deodată, vom avea cea mai frumoasă independenţă a Justiţiei în ţară.

Cinismul liderilor UE nu are nici o perdea. E făţiş. Iar lipsa de demnitate a reprezentanţilor noştri le pică mănuşă. Suntem atât de slugoi în obedienţa noastră de pămpălăi încât cerem singuri să ne fie ridicat dreptul de vot.

Eu, unul, n-am mai văzut până acum un reprezentant al ţării mele care să rămână fără nicio reacţie când România este ameninţată de un înalt oficial aflat la un metru distanţă de demnitarul care mă reprezintă. Nu ar fi mai înţelept să emigrez în Olanda?

PSD-ADE s-a garnisit, acum, cu cinci miniştri de externe: premierul, doi vicepremieri, meleşcanul de serviciu şi Dragnea însuşi. Care Dragnea, aflat mai la vale, ce a zis? Foarte bine, foarte bine, Juncker a vrut să spună că legile justiţiei nu vor rămâne cum le-a votat Parlamentul, ci aşa cum le-a coafat Curtea Constituţionnală…

Bravos, raţiune! Nu era – sugerează Dragnea – un afront la adresa suveranităţii noastre în materie de Justiţie, căci, deşi în Tratatul UE nu scrie nimic despre MCV-uri, am cedat de bună voie această suveranitate în 2007, prin înalta înţelepciune a agentului sorosist Monica Macovei, mămuca celui care a cerut ridicarea dreptului nostru de vot în cadrul UE. În diplomaţia sa de slujnică la boier, nea Dragnea este precum euro-deputatul Cristian Preda, ăla care ne vrea fără de vot la Bruxelles.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: