BLAGA SI KOVESI L-AU CONDAMNAT PE DARIUS VALCOV!

9 feb.

Imagini pentru BLAGA,KOVESI,POZE
In anul 2012, când eram membru PD-L, vorbeam prima dată public de firma „Tehnologica” și despre Vasile Blaga, care suna pe toată lumea pentru ca această firmă să primească lucrări. Toată lumea știa că firma „Tehnologica” este controlată de Vasile Blaga. La timpul respectiv, Vasile Blaga, ca și PD-L-ul din Dolj, m-au dat în judecată. Nici PD-L-ul Dolj, nici Vasile Blaga nu și-au mai plătit taxa de timbru, sau ceva de genul acesta, și procesele s-au oprit. Povestea este lungă, dar acum aveți explicația despre ce fel relație aveam eu cu „măreții” lideri PD-L.

Dintr-un motiv sau altul, probabil de natură financiară, la fel ca în cazul lui Antonie Solomon, Darius Vâlcov a fost sacrificat, iar astăzi executat. Vâlcov, ca și alții, nu a făcut decât să plătească cu vârf și îndesat pentru a scăpa Vasile Blaga și pentru fi stins un scandal imens. Așa cum am spus, este o gașcă de băieți deștepți dintre care face parte și Vasile Blaga, care sunt protejați de DNA, ba mai mult, controlează ei DNA. Acești băieți au făcut bani mulți, enorm de mulți în relație cu statul, iar atunci când au fost deranjați, și-au băgat adversarii în arest și la pușcărie fără să clipească. Ei nu pot fi atinși de DNA, iar atunci când DNA-ul vrea să stingă un scandal, face un dosar-iepure.

Dosarul-iepure al lui Vasile Blaga este instrumentat și va fi închis de DNA pentru a-l spăla, dar mai ales pentru a stinge scandalul denunțului lui Vâlcov.

Darius Vâlcov a fost condamnat la 8 ani de închisoare din patru motive:

  1. Pentru că în septembrie 2017, adică acum patru luni l-a denunțat pe Blaga.
  2. Pentru a i se închide definitiv gura în legătură cu denunțul împotriva lui Blaga.
  3. Pentru ca Koveși să-l salveze și să-l spele pe Blaga
  4. Pentru a se da un semnal că cine se mai ia de Blaga, ia minimum opt ani de pușcărie.

Eu nu spun că Vâlcov e nevinovat. Explic doar de ce cer procurorii 14 ani cu executare, iar judecătorii dau sentințe de opt ani. Pentru că Blaga trebuie să fie scos nevinovat, „ spălat” și să-i ia locul lui Ludovic Orban  –  care probabil va fi condamnat, la conducerea PNL. Ce președinte mai potrivit pentru PNL decât un nevinovat dovedit de justiție, când PNL-ul va trebui să dea explicații privind condamnarea lui Orban? Astfel se va oficializa tandemul Laura Codruța Kovesi – Vasile Blaga, acesta fiind prietenul de-o viață al tatălui Laurei Kovesi, decedat recent.

Dacă Iohannis nu e cuminte, e foarte posibil ca Vasile Blaga să o susțină pe Laura Codruța Kovesi  la președinție.

Ar mai rămâne o întrebare. De ce DNA nu a luat in considerare denunțul lui Darius Vâlcov, care a spus cu subiect și predicat, cu probe, locuri și fapte că „Tehnologica Radion” i-a fost trimisă de Vasile Blaga?

Pentru că DNA face Poliție Politică și atât.

                                                                                                                                                 Gelu VIȘAN

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.