RAZVAN BURLEANU SEFUL FRF AUDIAT LA POLITIE!

10 feb.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, a fost audiat vineri la Secţia 9 de Poliţie din Capitală, în urma unor plângeri formulate de angajaţi ai instituției privind nepunerea în aplicare a unei hotărâri judecătoreşti.

„Sunt doi foşti angajaţi care au fost reintegraţi în această perioadă de timp, care au depus o plângere la adresa Federaţiei Române de Fotbal, ei spunând că nu au fost reintegraţi şi nu li s-au plătit drepturile salariale stabilite de către instanţă, lucru care este fals, adică e dovedit şi cu acte că oamenii şi-au primit salariile, ba mai mult au fost şi în concediu în toată această perioadă”, a declarat Burleanu, la ieșirea de la Poliție.

Răzvan Burleanu a mai spus că nu are nicio calitate în acest dosar.

„Am avut un proces civil de reintegrare a acestor foşti angajaţi ai Federaţiei, între timp s-au reintegrat, şi-au primit toate drepturle respective după care au considerat că trebuie să depună şi o plângere. Şi noi suntem surprinşi de acest dosar, credem că sunt doar nişte elemente de a ni se pune beţe în roate. Am stat aproape două ore aici”, a completat șeful FRF.

Burleanu a mai spus că instituţia pe care o conduce va pune la dispoziţia poliţiştilor toate informaţiile şi documentele necesare.

Cei doi foşti angajaţi sunt Alexandru Stici, care se ocupa de flota de maşini la nivelul Federaţiei Române de Fotbal, şi Marcel Paraschiv, care se ocupa de achiziţii.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: