CIUFUTA ISTERICA,TOXICA DANA IOSIPESCU,FOSTA GRECU, DEVENITA CHERA DE LA LATRINA 3 INCEARCA SA DREAGA BUSUIOCUL CU CEI DOI „ANALISTI POLITICI”IN EMISIUNEA ADEVARURI ASCUNSE!

11 feb.

 

Dana Chera, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3, a abordat, alături de invitații ei, subiectul privind relațiile toxice.

 Dana Chera vorbește toată emisiunea ,adică trăncănește și nu o lasă pe Lidia Fecioru sa raspunda la întrebările care îi sunt adresate .
Se concentrează L.F să răspundă și când isi ia avânt și urmează să spună ceva important este întreruptă mitocănește de Dana care vorbește alăturea cu drumul .
Moș Tăgârță se baga și el în vorbă neîntrebat .
Lidia Fecioru rămâne siderata ?
O emisiune de doi bani .

În acest context, sâmbătă seară, Dana Chera le-a propus telespectatorilor un exercițiu ce a luat forma unor întrebări, care, în opinia jurnalistei, sunt esențiale.

„Puneți-vă aceste întrebări, care sunt esențiale. Mi se pare că strâng în ele toată esența subiectului”, a spus Dana Chera, punctând că relații nu înseamnă doar relații de cuplu, ci și de prietenie, serviciu.

 

Întrebările 

Ce mă ține în această relație?

Ce îmi oferă și cred că nu pot să îmi asigur SINGURĂ?

De ce îmi este teamă să plec din această relație?

„Încercați să răspundeți sincer”

„Puneți-vă aceste întrebări chiar dacă situația în care sunteți este una fericită, și îmi doresc cu tot sufletul să fiți în relații fericitem acasă, la serviciu. Sunt trei întrebări esențiale. A doua este fabuloasă, din punctul meu de vedere. (…) Relația de dependență dintre oameni este, uneori, mai grea decât moartea. Dependența, lipsa de încredere în celălalt, dorința de a controla totul, de a ne uita în telefon, pe Facebook. (…) Ca și cum, ai n-ai treabă, ești bine, nu ești, stai la coadă la doctor. Poate, cine știe, ai ceva”, a spus Dana Chera.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: