FOSTUL AMIC A LUI TRAIAN BASESCU SI A ELENEI UDREA, FOST UASCERIST SI MEMBRU P.D.,CHIMISTUL BOGDAN CHIRIEAC DEVENIT JURNALIST AL STATULUI PARALEL ,PLIN DE CINISM ACEST AFACERIST VEROS AL STS ISI DA CU PAREREA IN CONTINUARE DEVENIT JOHANNIST CU PRIVIRE LA PARCUL DE LA COTROCENI!,DEH BANII SA IASA!

11 feb.

Analistul politic Bogdan Chirieac consideră că ar trebui să fie găsită o soluție pentru ca românii să poată vizita parcul de la Cotroceni.

”E adevărat că și parcul de la Cotroceni este impunător, inclusiv ca suprafață. Nu este mic parcul acela. Nu am nicio îndoială că trebuie făcute lucrări de reamenajare, chiar dacă ele costă 300.000 de euro, dar ar trebui găsită o soluție pentru ca românii să poată vizita, din când în când, acel parc. Când era președinția germană la Bonn, acolo era un parc foarte frumos și germanii îl puteau vizita”, a spus, într-o întervenție telefonică la Antena 3, Bogdan Chirieac.

Cunoscutul analist politic Bogdan Chirieac, implicat in scandalul de santaj cu seful Agentiei Nationale de Integritate, Catalin Macovei, si cercetat in trecut si de CNSAS, la cererea Civic Media, este acuzat acum de analistul militar Ion Petrescu, colonel (r) si fost sef al Direcţiei Informare şi Relaţii Publice din M.Ap.N, ca apartine Mossad (în ebraică המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים, transliterat ha-Mosad le-Modi’in u-le-Tafkidim Meiuhadim – „Institutul de informații și operațiuni speciale”), serviciul secret israelian cu activitate externa.

https://i0.wp.com/roncea.ro/wp-content/uploads/2011/03/Bogdan-Chirieac-agent-Mossad.jpg

Colonelul Ion Petrescu este doctor in stiinte militare si vicepreşedinte al Asociaţiei “George C. Marshall – România”. A absolvit si Colegiul de Studii Internaţionale şi de Securitate din Bavaria si a urmat si cursul “Intelligence and Democracy”, organizat de Centrul pentru Relaţii între Militari şi Civili al Forţelor Navale Americane, din Monterey, California. A fost director al Trustului de presa al Armatei si a fost decorat cu Ordinul Naţional Pentru Merit, în grad de cavaler, cu însemne pentru militari. Intamplator, s-a aflat si in avionul care s-a deplasat in Irak pentru eliberarea jurnalistilor romani rapiti in cadrul Afacerii Hayssam. In prezent scrie comentarii pentru mai multe publicatii romanesti de pe ambele maluri ale Prutului. Recent, dupa ce i-a avertizat pe sefii SRI si DGIA, intr-una din postarile sale de pe blog, sa inceteze atacurile online la adresa sa, analistul militar s-a suparat si pe domnul George Maior si pe mai tinerii sai adjuncti si a anuntat ca vor urma dezvaluiri interesante pe tema “formatorilor de opinie” din presa “romaneasca” si a serviciilor de care apartin acestia. Primul s-a nimerit sa fie stimabilul Bogdan Chirieac, despre care domnul Ion Petrescu afirma:

“Am privit, cu stupoare, la televizor, un personaj cu ochelari, plimbat – ca Sfintele Moaşte, de la o televiziune de ştiri, cu patron chemat la D.N.A., la alta, cu iniţiator autopropulsat în lideranţa opoziţei -, ca analist, mai mult sau mai puţin (a)politic.

Nu i-aş fi acordat mai multă atenţie decât merită, dar am asistat la clipa sa de cinism.

Te dai jurnalist – după ce ani în şir ai semnat editoriale bazate pe filele primite, confidenţial, de la serviciile secrete -, ai contracte cu un serviciu specializat în ascultarea formatorilor de opinie, ai contribuit la “executarea publică”, cu microfoane postate ambiental, a unui ziarist incomod celui aflat în vârful piramidei politice, eşti suspectat că ai fi purtătorul unui grad de-’nstelat, în serviciul de intelligence al unei ţări ostile lumii arabe, şi, colac peste pupăză, minţi milioane de telespectatori români afirmând, cu neruşinare, că absenţa liderilor, în fruntea demonstranţilor din ţările arabe, demonstrează – ţineţi-vă bine! – că revoltele au fost organizate de… Al-Qaida!
Ne laşi?

Acest bulgăr cafeniu al jurnalismului de faţadă, din lumea plină de frişcă, dar deloc cu idei bine fundamentate, a televiziunilor menite a prosti minţile slabe, nu este decât măsura reală a manipulării conaţionalilor săi, de cei interesaţi să domine prin zvonuri abil formulate, pe canale care atrag românii nemulţumiţi, total anesteziaţi în privinţa dinamicii reale, pe scena geopolitică mondială.

Mă întreb dacă Mihai Gâdea, ca dirijor la Antena ce i s-a încredinţat, ştie sau măcar este amical sesizat, de vreun amic, ce dezinformări se produc, cu profesionalism, în ograda domniei sale? Care sunt viguros aplaudate la sediul C.I.A. şi la acela al Mossad.”

Integral la: Ion Petrescu

”O țară care are un cuvânt de spus”

„Se poate organiza Ziua Porților deschise sau poți să pui sâmbăta sau duminica, într-un perimetru asigurat, deci nu în Palat, zone ce pot fi vizitate de cetățeni. Și atunci toate investițiile care se fac în această primăvară ar avea sens. La Cotroceni mai vine și câte un oaspete străin, un șef de stat sau de guvern.

Mi-ar plăcea ca președintele țării să se plimbe acolo cu omologul său american sau cu primul ministru britanic și să pună la cale dezvoltări pentru România. Astfel de lucruri ar arăta că și țara noastră e o țară dezvoltată, membră a Uniunii Europene, o țară care are un cuvânt de spus”, a mai declarat analistul politic.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: