PROPAGANDA NAZISTA A SOROSISTILOR DE PE FACEBOOK A PRIVILEGIATILOR REGIMULUI BASESCU-JOHANNIS SI „RASCOALA BUZUNARULUI „IN BUCURESTI SI ALTE ORASE!

11 feb.

Mai multe proteste antiguvernamentale sunt anunţate duminică în Piaţa Victoriei din Capitală, precum şi în mai multe oraşe din ţară, față de „Revoluția” fiscală în principal, dar și pentru respingerea legilor Justiției, a modificărilor aduse la codurile penale și  pentru demisia tuturor persoanelor cu probleme penale din funcții publice. 

Organizatorii protestului din București îi îndeamnă pe oameni, pe Facebook, să se alăture acțiunii şi pe sindicate să declanşeze greva generală.

„Milioane de români vor avea salariile mai mici ca în 2017 în urma ”revoluției fiscale”! Îndemnăm oamenii să se alăture acestui protest. Cerem sindicatelor să se alăture protestului, să scoată oamenii în stradă dimineața și după amiaza în timpul săptămânii și să declanșeze GREVA GENERALĂ! Au început să apară efectele grave ale revoluției fiscale, combinată cu noua lege a salarizării și ordinul de ministru privind sporurile pentru fiecare categorie în parte. Salariile au început să scadă după ce contribuțiile sociale au trecut din sarcina angajatorului în cea a angajatului. Fluturașii cu salariile micșorate pe luna ianuarie au început să fie primite de angajații de la buget sau din mediul privat. Alți angajați urmează să primească fluturașii cu salarii mai mici în următoarele zile. Măririle salariale care au fost anunțate pentru 2018 se dovedesc doar praf în ochii angajatorilor. Cei afectați care lucrează la stat lucrează în domeniul învățământului, sănătății, administrației publice și lista continuă. Angajații care lucrează în domeniul privat vor fi cei mai mult afectați deoarece mulți angajatori nu au crescut salariile angajaților. În pofida faptului că salariile scad pentru angajații de la buget și din mediul privat, venitul lunar al parlamentarilor crește. Dacă noi nu reacționăm și nu ieșim masiv în stradă, conducerea PSD+ALDE va spune că românii sunt mulțumiți cu scăderea veniturilor. Sperăm că aceste scăderi de venituri să le simtă românii în buzunare și să se trezească din indiferență”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a evenimentului organizat în București.

Manifestația din Capitală este intitulată „Treziți-vă! Salariile scad, inflația crește!„, iar cele din Sibiu și Cluj „Toți pentru Justiție și fiscalitate coerentă!”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: