VLAD COSMA ABSENT DE LA AUDIERI!

13 feb.

Update Fostul deputat Vlad Cosma, care a furnizat înregistrările cu procurorii Lucian Onea și Mircea Negulescu, nu se va prezenta, marţi, la sediul DNA Ploieşti, unde era citat ca martor. Acesta a plecat din țară.

Deputatul Andreea Cosma, sora lui Vlad Cosma, a transmis că fostul parlamentar a plecat din România, dar că poate fi audiat și „prin mijloacele de comunicare la distanță”.

”Vlad nu este în țară, urmând a se prezenta la data la care se va întoarce sau să fie audiat prin mijloacele de comunicare la distanță (videoconferință)”, a spus Andreea Cosma.

La rândul său, Vlad Cosma susține, într-o declarație citată de presă, că a anunțat încă de săptămâna trecută la DNA că este în vacanță de ziua lui. „Am să mă prezint la o dată ulterioară”, a mai afirmat fostul parlamentar.

Vlad Cosma era aşteptat să se prezinte, marţi, la DNA Ploieşti pentru a fi audiat ca martor într-un dosar. Informaţia a fost făcută publică de procurorul şef al DNA – Serviciul Teritorial Ploieşti, Lucian Onea, luni, într-o  conferinţă de presă.

Onea a precizat în conferinţa de presă că Vlad Cosma este implicat în mai multe dosare instrumentate la nivelul DNA Ploieşti, el având în aceste cauze penale „diverse calităţi”.

În noiembrie 2016, Vlad Cosma a fost condamnat de instanța supremă la cinci ani de închisoare, tatăl acestuia, Mircea Cosma (fost preşedinte CJ Prahova), la opt ani, iar omul de afaceri Răzvan Alexe a primit o condamnare de 2,6 ani, decizia nefiind definitivă. Acuzaţiile din acest dosar au legătură cu atribuirea unor contracte.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: