GAULEITERUL NAZI KLAUS WERNER JOHANNIS IA APARAREA SPP!

16 feb.

SPP este „un corp de profesioniști, care fac o muncă foarte bună, foarte grea”, a declarat, joi seară, președintele Klaus Iohannis, care nu vede un motiv pentru constituirea Comisiei parlamentară de anchetă.

„Am o opinie destul de clară şi despre SPP şi despre activitatea SPP, începând de la director şi până la ultimul angajat. SPP este un corp de profesionişti, care fac o muncă foarte bună, foarte grea. Îi apreciez pentru munca pe care o depun şi nu numai eu şi mulţi alţii îi apreciază. De exemplu, Organizaţia Naţiunilor Unite apelează frecvent la SPP pentru protecţia unor demnitari care sunt trimişi în zone complicate”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a afirmat că demersul de a înfiinţa o comisie parlamentară de anchetă privind activitatea şefului SPP este „o aflare în treabă politicianistă”, precizând că activitatea SPP şi a conducerii instituţiei este făcută de CSAT.

„Parcă şi în Parlament există o intenţie de a forma ceva, un fel de comisie pentru a verifica această activitate. Activitatea SPP şi a conducerii SPP este analizată de CSAT, iar acest demers în Parlament mi se pare, dacă îmi permiteţi să mă exprim mai informal, o aflare în treabă politicianistă, fiindcă dacă s-ar fi vrut să se analizeze activitatea SPP se putea face foarte bine în comisiile de apărare, conform legii”, a spus Iohannis.

Întrebat dacă a primit de la şeful SPP, Lucian Pahonţu, informaţii care să excedeze cadrul legal, Klaus Iohannis a răspuns că nu a primit şi nici nu a solicitat astfel de informaţii sau „informări”.

„Eu am o relaţie instituţională, bună, corectă, cu toată lumea din subordinea mea şi nu i-aş expune la aşa ceva”, a adăugat Klaus Iohannis.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: