TUDOREL TOADER,MINISTRUL JUSTITIEI AMANA DECIZIA PRIVIND DNA!

16 feb.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat, joi, că va prezenta în camerele reunite ale Parlamentului raportul privind activitatea DNA, DIICOT și a Ministerului Public, urmând ca săptămâna următoare, joi, să prezinte public concluziile privind activitatea DNA.

„Înainte de a accepta demnitatea de ministru al Justiției, am discutat cu liderii coaliției de guvernare. Am primit garanții de neimplicare a factorului politic în activitatea ministerului, în deciziile pe care le voi lua ca ministru al Justiției, ceea ce s-a respectat și se respectă și în prezent.Voi prezenta în camerele reunite ale Parlamentului raportul privind activitatea desfășurată la nivelul Ministerul Public, DIICOT, DNA. Prezentarea respectivului raport constituie o obligație a Ministrului Justiției. Distinct de raportul pe care îl voi prezenta în Parlament, săptămâna următoare, în cursul zilei de joi, la o oră pe care o voi anunța în timp util, voi face o informare de presă în care voi prezenta conținutul și concluziile raportului cu referire la activitatea DNA”, a declarat Tudorel Toader.

Ministrul Justiției a fost chemat de urgență din Japonia, de premierul Viorica Dăncilă, după ce în spațiul public au apărut înregistrări cu procurori ai DNA, unii dintre ei fiind acuzați de fostul deputat Vlad Cosma de măsluirea unor documente.

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat, miercuri seara, că nu a avut o discuţie cu ministrul Justiţiei privind înregistrările apărute în ultima perioadă, în care procurorii DNA sunt acuzaţi de trucarea unor probe.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: