ULUIALA PREMIERULUI VIORICA DANCILA DUPA INTALNIREA DE LA COTROCENI CU JOHANNIS!

16 feb.

Premierul Viorica Dăncilă a relatat, joi seară, la Antena 3, referindu-se la întâlnirea pe care a avut-o cu Klaus Iohannis, alături de Liviu Dragnea, că şi-a arătat îngrijorarea în fața președintelui țării că „până şi unui prim-ministru i se poate face un dosar penal”.

“Am avut o întâlnire în această după-amiază (joi – nr.) cu domnul preşedinte. Am discutat despre probleme importante pentru România, am discutat despre Centenar, despre un proiect comun de ţară pentru Centenar, despre preşedinţia CE, iar domnul preşedinte m-a întrebat ce părere am despre ce se întâmplă legat de justiţie, cum văd eu lucrurile. I-am spus că ceea ce am văzut în spaţiul public pentru mine este îngrijorător, din punct de vedere al simplului cetăţean, dar din punct de vedere al funcţiei pe care o ocup, cea de prim-ministru, a trebuit să iau măsurile necesare, şi anume chemarea ministrului Justiţiei în ţară, o discuţie cu domnul ministru şi să cer să ia în calcul tot ce a apărut în spaţiul public şi să vină cu o situaţie clară în faţa cetăţenilor şi, bineînţeles, în faţa Parlamentului. Am mai precizat pentru preşedinte că pentru mine este îngrijorător că am văzut că până şi unui prim-ministru i se poate face dosar penal”, a declarat Dăncilă.

Chestionată cum vede scandalul privind DNA, Dăncilă a răspuns: „Chiar dacă e vorba de un ministru, de un prim-ministru sau de un simplu cetăţean, lucrurile acestea duc la lipsa de încredere în justiţie. O greşeală sau o pată asupra unei persoane poate decredibiliza o instituţie”.

Aceasta a menționat totodată că ministrul Justiţiei Tudore Toader a ţinut declaraţia de presă după plecarea ei de la Cotroceni.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: