DORIN CHIRTOACA SI-A DAT DEMISIA DIN FUNCTIA DE PRIMAR AL CHISINAULUI!

17 feb.

După ce și-a anunțat demisia din funcția de primar al Chișinăului, Dorin Chirtoacă susține că ar putea candida din nou pentru acest fotoliu, dacă alături de el vor candida șeful statului Igor Dodon și liderul Partidului Democrat din Moldova Vladimir Plahotniuc, potrivit cotidianul.md.

„Așteptăm să candideze Dodon și Plahotniuc și cu mare plăcere voi candida și eu. Ei sunt, de fapt, astăzi la Primăria Chișinău. Silvia Radu e nimeni”, a declarat Chirtoacă, fiind întrebat dacă va candida pentru viitoarele alegeri locale.

În context, edilul anticipează că va fi denigrat în continuare și ar putea fi condamnat la închisoare în timpul apropiat.

„Eu oricum voi fi batjocorit, cu sau fără condamnare. Aceasta nu e viață – să stai și să privește poate regimul devine mai blând. Am încercat prin modalități democratice să îmi apăr punctul de vedere, dar se pare că trebuie să trecem la alte modalități. Ei îmi pot fabrica multe dosare. Nu mă mir dacă luni, într-o săptămână sau două aș putea fi condamnat. Nu mă mir dacă nici alegerile nu vor avea loc”, a menționat Dorin Chirtoacă.

Dorin Chirtoacă a fost ales primar de Chișinău în anul 2007, ulterior, a câștigat alte două mandate. În prezent acesta se află în arest la domiciliu, fiind învinuit de trafic de influenţă şi corupere pasivă în dosarul parcărilor cu plată.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: