REGIMUL BASHAR AL-ASSAD CONTINUA SA FOLOSEASCA ARME CHIMICE!

18 feb.

Consilierul pentru securitate naţională al Casei Albe, H.R. McMaster, a declarat, sâmbătă, că rapoartele publice scot în evidență faptul că Administrația Bashar al-Assad folosește arme chimice și a cerut comunității internaționale să tragă regimul de la Damasc la răspundere pentru acest aspect.

În cadrul unui discurs susținut la Conferința de Securitate de la Munchen, McMaster a precizat că regimul de la Damasc continuă să folosească arme chimice, în pofida avertismentelor internaționale, relatează site-ul agenției de presă Reuters.

”Rapoartele publice și fotografiile arată în mod clar că regimul Assad continuă să folosească arme chimice. Este timpul ca toate națiunile să tragă la răspundere regimul sirian și pe cei care îl susțin”, a declarat McMaster.

În urmă cu două săptămâni, Administraţia Donald Trump a avertizat că este pregătită să intervină militar împotriva forţelor guvernamentale siriene dacă va fi necesar, pentru a opri folosirea armelor chimice, Washingtonul fiind preocupat că regimul Bashar al-Assad dezvoltă noi metode pentru astfel de atacuri.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: