JAPITA DE BUDOAR DEMOCRAT-LIBERALA CRINA DOBRE ATAC LA PROTESTATARII DE LA COTROCENI PE CARE I-O NUMIT”PROSTI SI MILOGI!”

20 feb.

Imagini pentru crina dobre,poze

Crina Dobre, membru noului PDL, i-a numit „proști și milogi” pe cei care au manifestat în weekend cu portocale față de președintele Iohannis.

„Școala a fost gratuită și accesibilă oricui. Dacă cei din imagine și alții ca ei sunt proști, poartă întreaga responsabilitate. Și ma obligă să le dau un șut în fund pe unde îi prind, pentru că prostia lor îmi afectează viața. Au drept de vot și de manifestare.

Să n-aud „vai, săracii”! Sau „puteau fi părinții tăi”! Nu! Niciodată! Părinții mei nu se plimbă sâmbata după portocalele hoților de țară.
Și cei din specia asta nici săraci nu sunt, doar proști și milogi”, a scris Dobre pe pagina sa de Facebook.

Devenită ținta criticilor, tânăra politiciană a explicat într-un alt mesaj: „Manipulatorilor de trei lei, eu nu am nimic cu bătrânii din țara mea. Vom îmbătrâni și vom muri toți, e o certitudine, nu o opțiune. Eu am război deschis pe viață cu proștii (în sensul de incapabili de dezvoltare personală) și milogii. Cu manipulatorii. Cu hoții. Cu mincinoșii. Cu politicienii nocivi. Cu cât veți încerca să mă doborâți mai tare, cu atât vă voi lovi mai puternic! Succes! Eu pot! Să vă văd pe voi, manipulatori de trei lei”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: