Sprijin Pentru Lantul de Post si Rugaciune, cu Scopul Reintregirii Familiilor Afectate, a Fost Confirmat de Î.P.S. Serafim Joantă, mitropolitul Europei Centrale si de Nord, si de presedintele Aliantei Evanghelice din Romania, VIOREL IUGA

23 feb.

agnus dei - english + romanian blog

Sprijin Pentru Lantul de Post si Rugaciune, cu Scopul Reintregirii Familiilor Afectate, a Fost Confirmat de  Î.P.S. Serafim Joantă, mitropolitul Europei Centrale și de Nord, și de la președintele Aliantei Evanghelice din Romania, Viorel Iuga.

Sprijin Pentru Lantul de Post si Rugaciune cu Scopul Reintregirii Familiilor Afectate a Fost Confirmat de Î.P.S. Serafim Joantă, mitropolitul Europei Centrale și de Nord, și de la președintele Aliantei Evanghelice din Romania, Viorel Iuga.

Dragi ostași ai rugăciunii cu post si cu credință, cerând sprijin în rugăciune si post pentru familiile afectate de falsa protecție a copilului, la cât mai mulți, inclusiv preoți și pastori , am primit astăzi confirmare de sprijin și de la Î.P.S. Serafim Joantă, mitropolitul Europei Centrale și de Nord, și de la președintele A.E.R. Viorel Iuga, părinți spirituali care au fost totdeauna în tema și in rugaciune pentru aceste victime și pentru Familie in general.

Astfel ca azi am primit și…

Vezi articolul original 374 de cuvinte mai mult

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: