PLANSUL PSIHOPATEI DIN VASLUI COMPLICE LA DEVASTAREA ROMANIEI IN UMBRA NEONAZISMULUI IN FLOARECOSETTE!

24 feb.

Deputatul USR Cosette Chichirău a criticat vineri decizia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, privind-o pe Laura Codruţa Kovesi, afirmând că „îi e rușine” că un ieșean de-al ei a luat o astfel de hotărâre.

 Complice la devastarea tarii. Fanatica si complice. La umbra neonazismului în floare. Pe cine apara tipa? pe Jo de la Cotroceni-sase case, Bruckenthal devastat si-n procedura de retrocedare (acordul Johannis-Nastase Adrian privind „retrocedarile”, infama „lege” 10/2001) sau copiii „adoptati” (în SUA, în care adoptia nu-i definitiva) si, ulterior, disparuti, de negasit în lumea larga? Madam se vede ca habar n-are de Codul penal (pe care nici KoveSSi nu-l apara, fiindca a trecut cu vederea distrugerea tarii, s-a ocupat numai de „cazurile politice”, ca restul zaceau în sertarele DNA pâna la prescrierea dreptului la actiune) ?

„Ţara e prinsă în acest conflict al justiţiei. Tudorel Toader, ieşean de-al nostru din păcate, a anunţat aseară procedura de revocare a doamnei Kovesi de la conducerea DNA. Noi condamnăm această decizie. Este un conflict politic în care oamenii politici corupţi se luptă, în mod natural am putea spune, cu Direcţia Naţională Anticorupţie. Îmi este ruşine că un ministru din Iaşi a anunţat această decizie şi cred duce această luptă oarecum singur. Mi se părea că a scăzut presiunea din partea PSD şi că el avea un pic de spaţiu. Iată, Tudorel Toader a dezamăgit din nou”, a spus Cosette Chichirău într-o conferinţă de presă.

Parlamentara USR a susținut totodată că Tudorel Toader „nu este un om curat” şi „poate de aceea nu este surprinzător că face cu mâna lui ceea ce PSD îşi doreşte, şi anume salvarea corupţilor”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: