COMISARUL TRAIAN BERBECEANU RECHIZITORIU DUR PENTRU ANTENA 3!

28 feb.

Comisarul Traian Berbeceanu dă o replică dură Antenei 3 după ce postul TV a întors armele împotriva lui. Comisarul face referire pe Facebook la o „dezvăluire” de zilele trecute a postului în ce-l privește, concluzionând că i-a venit și lui rândul să fie tocat în malaxorul propagandistic, în a fi denigrat pentru că nu a avut același punct de vedere cu televiziunea.

Așa să vă ajute Dumnezeu!

În urmă cu vreo cinci ani, priveam la televizorul aflat în celula în care fusesem aruncat, nevinovat fiind, și nu înțelegem motivele pentru care erați atât de vehemenți în a-mi lua apărarea, în a prezenta adevărul în ceea ce mă privea. O puneam pe seama faptului că urâți nedreptatea…
Atunci mă rugam lui Dumnezeu, să vă dea sănătate!
Ulterior, oamenii din jurul meu, unii apropiați, alții neconoscuți îmi spuneau că lucrurile nu stăteau chiar așa, reproșându-mi că m-am asociat vouă.
Treptat, v-am identificat interesele față de „cazul Berbeceanu” și drumurile noastre s-au despărțit. Iremediabil!
O vreme v-am urmărit metamorfoza. Priveam uluit cum vechii voștri dușmani vă devin aliați de nădejde, cum ați ajuns să vă negați propriile investigații jurnalistice, să vă contraziceți trecutele dezvăluiri. Observam cu stupoare cum pactizați cu personajele pe care până mai ieri le înfierați, cum proslăviți indivizi condamnați definitiv și deplângeți situația fugarilor ascunși prin țări exotice, la umbra unor prejudicii fabuloase.
Cu ăștia aveți un interes comun în a induce opiniei publice ideea că justiția este injustă, că dreptatea nu s-ar face în sălile de judecată și că vinovățiile se stabilesc de către „completele organizate”, bine organizate, din platoul vostru.
Nu puteam să mai urmăresc cum atacați de-a valma oameni și instituții, cum călcați în picioare pe oricine avea altă părere decât a voastră, fără a mai conta că-i vorba despre Președinte sau vreun ilustru necunoscut politic, ori despre magistrați, doctori, profesori, jurnaliști sau simpli muncitori.
Nici măcar nu vă mai priveam! Am tăcut! Dar nu mă mai rugam lui Dumnezeu pentru voi!
La fel de treptat, a venit și rândul meu în a fi tocat în malaxorul vostru propagandistic, în a fi denigrat prin mașinăria voastră de manipulare. Mă așteptam! Faptul că nu am vrut să fiu ca voi, că mi-am exprimat ferm punctul de vedere, diferit de al vostru v-a stârnit.
Dar mai presus de orice, v-a deranjat aceea că instituțiile sistemului judiciar au reușit să facă dreptate în cazul meu! Asta nu puteți să digerați, asta nu vreți să acceptați! Instituțiile în care zilnic aruncați cu mizerii, pe care zilnic le denigrați în cel mai odios mod, au stabilit adevărul! Iar adevărul nu profită scopului vostru! Nu Berbeceanu este ținta!
Așadar, și în cadrul emisiunii de ieri v-ați înșelat telespectatorii, i-ați mințit încă o dată, pentru a câta oară!?
Ați prezentat în cascadă acuzațiile mincinoase formulate împotriva mea în urmă cu cinci ani, dându-le valoare de adevăr. În interesul manipulării v-ați folosit de persoane condamnate, unele definitiv, de acte dovedite a avea conținut neadevărat. Întocmai ca foștii mei anchetatori! Ăia condamnați în primă instanță!
Voi cunoșteați aceea că în urma unor activități extrem de laborioase, de urmărire penală făcută la DIICOT și DNA, în urma cercetării judecătorești făcute de magistrații Înaltei Curți, toate acele acuzații au fost demontate, actele prezentate de voi au fost desființate!
Voi știați că față de unele dintre acele acuzații, însuși DIICOT-ul, adică tocmai cei care le formulaseră, au dat soluții de clasare pe motiv că „faptele nu există”!
Vă era cunoscut și faptul că față de alte acuzații judecătorii Înaltei Curți au dat pe fond o sentință de clasare, cu aceeași motivare: „faptele nu există”!
Dar asta nu ați spus!
Nu vă profita adevărul? Sau poate, doar atât vă respectați telespectatorii!
Am început să mă rog iar pentru voi, și sper ca Dumnezeu să vă dea atâta sănătate cât adevăr ați spus aseară despre „cazul Berbeceanu”!
Așa să vă ajute Dumnezeu!„, a scris comisarul pe contul său de pe rețeaua socială

Care au fost dezvăluirile Antenei 3 (preluare de pe site)

EXCLUSIV. Dezvăluiri șocante despre comisarul Berbeceanu

Dezvăluiri șocante despre comisarul Berbeceanu. Se pare că judecata în cazul Berbeceanu-Mureșan a fost făcută cu încălcarea prevederilor legale, spun procurorii DIICOT, care cer anularea deciziei de achitare și rejudecarea cauzei. După mai bine de un an și jumătate de la pronunțarea sentinței lui Traian Berbeceanu, procurorii au depus la Instanța Supremă motivele de apel. Ce scriu anchetatorii este pur și simplu șocant. Aceștia arată cu dovezi faptul că judecarea procesului Mureșan-Berbeceanu s-a făcut cu încălcarea legii. Mai precis, conform notei din apel, judecătorii care s-au pronunțat în diferite momente ale urmăririi penale au făcut parte și din completul care a dat sentința de fond. O altă situație de o gravitate extremă, subliniată în motivele de apel face referire la neparticiparea obligatorie a procurorului din cadrul DIICOT la termenele de judecată„.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: