PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS PANICAT DE FRICA SI MARIONETA STATULUI PARALEL INCEARCA SA SALVEZE APARENTELE,ADICA”PIELEA SA SI A LUI CARMEN JOHANNIS” IN URMA REVOCARII PROCURORULUI SEF DNA LULUTZA KOVESI,DAR SE FACE VINOVAT CA LASA IN URMA UN DEZASTRU TOTALITAR DE TIP NAZIST PE CARE L-A PATRONAT SI L-A FOLOSIT IN SCOPURI PERSONALE SI NU IN INTERESUL NATIONAL!,ROMANIA DEVENIND COLONIA UE SI LANDUL GERMANIEI!

28 feb.

Iohannis lasă în urmă un dezastru totalitar pe care l-a patronat și l-a folosit pentru conservarea unei pseudo-puteri, el nefiind altceva decât o marionetă a Statului Paralel.

PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS PANICAT DE FRICA SI MARIONETA STATULUI PARALEL INCEARCA SA SALVEZE APARENTELE,ADICA”PIELEA SA SI A LUI CARMEN JOHANNIS” IN URMA REVOCARII PROCURORULUI SEF DNA LULUTZA KOVESI,DAR SE FACE VINOVAT CA LASA IN URMA UN DEZASTRU TOTALITAR DE TIP NAZIST PE CARE L-A PATRONAT SI L-A FOLOSIT IN SCOPURI PERSONALE SI NU IN INTERESUL NATIONAL!,ROMANIA DEVENIND COLONIA UE SI LANDUL GERMANIEI!

Penalul Klaus Iohannis a transmis miercuri că așteaptă motivarea avizului CSM în cazul solicitării de revocare a Laurei Codruța Kovesi, dar a ținut să sublinieze că „suntem departe de revocare, departe”.

„O decizie astăzi, nu. Trebuie să aștept diferitele documente cum ar fi motivarea CSM. Suntem departe de o revocare, tot mai departe”, a spus președintele.

Iohannis a făcut declarația în fața jurnaliștilor la sosirea sa la bilanțul DNA pe 2017.

Secția pentru Procurori a CSM a dat, marți, aviz negativ pentru revocarea lui Laurei Codruța Kovesi din funcția de procuror șef al DNA.

Dosarul Ponta – Blair este „daună totală” pentru DNA. Care fabrică dosare ca Secu’ în anii ’50, pe model sovietic, riscând inclusiv relațiile externe ale statului unde au devenit stăpâni fără să-i aleagă nimeni. În afara corporatocrației „Soros”, căreia îi slujesc cu fanatism, nu le mai pasă de nimic și de nimeni.

Kovesi și echipa se întrec pe sine în fiecare zi.Mai trebuie doar închise granițele, după ce Iohannis pleacă să se bronzeze în insule, lăsând în urmă un dezastru totalitar pe care l-a patronat și l-a folosit pentru conservarea unei pseudo-puteri, el nefiind altceva decât marioneta Statului Paralel.

Centenarul Marii Uniri este sărbătorit cu fast prin cedarea puterii reale unor maimuțe care se joacă cu briciul în gura Justiției.

Este abominabil ce se întâmplă azi, după 28 de ani de când oamenii au fost călcați cu TAB-urile și împușcați pentru Libertate.

Toți artizanii acestui marasm național sunt vinovați pentru distrugerea climatului social și a suveranității României, pentru batjocorirea sângelui vărsat de eroii Primului Război Mondial și al celor căzuți în Revolta împotriva tiraniei comuniste.

Modelele acestor ipochimeni sunt toți scelerații care au transformat secolul trecut într-o hecatombă unică în Istorie: Hitler, Mao, Stalin, Pol Pot șamd.

Pentru halul în care arată România, vor trebui să dea socoteală și aici, după legile omenești, căci în Veșnicie nu vreau să mă gândesc unde vor sfârși.

Ați „decapat” România!

I-ați pustiit pădurile, ați lăsat pământul la vânzare pentru străini, ați dat toate băncile, ați măsluit alegerile, ați batjocorit poporul care și-a luat câmpii în exod; infectați ideologic Muzeul Țăranului Român, Familia, Biserica, TOT CE AVEM MAI SFÂNT!”

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: