IZMANARUL GABRIEL OPREA ATAC LA LIVIU DRAGNEA:”FARA MINE NU AJUNGEA PRESEDINTE PSD!”

9 mart.

Fostul președinte UNPR, Gabriel Oprea, îi răspunde președintelui PSD, Liviu Dragnea, amintidu-i de susținerea pe care i-a acordat-o în două momente importante ale carierei sale politice, în contextul afirmațiilor liderului PSD care îi recomanda lui Codrin Ștefănescu să discute cu Gabriel Oprea.

„Am apreciat faptul ca domnul Dragnea m-a numit camarad, într-o declaratie referitoare la vecinul meu de cartier, Codrin Ștefănescu. Sigur că mă numește camarad! Au existat multe momente în care faptul ca a apelat la sprijinul meu i-a fost de mare ajutor lui Liviu Dragnea. Acest ajutor a fost decisiv pentru destinul lui politic și chiar personal. Poate, cândva, voi povesti în amănunt. Astăzi mă opresc la două exemple. În anul 2004, când eu eram ministrul administratiei publice, iar el președintele CJ Teleorman, Dragnea m-a rugat să îl ajut să devina șeful președintilor de Consilii Judetene din PSD. La acel moment, PSD câstigase președinția a 17 Consilii Județene. Pentru ca m-a rugat să il ajut, m-am întalnit cu ei, în sediul din Ion Ionescu de la Brad si i-am convins să-l voteze. Asa a ajuns camaradul Liviu să fie șeful politic al președintilor CJ din partid”, scrie Gabriel Oprea, pe Facebook.

Fostul președinte UNPR descrie apoi un alt moment, când Liviu Dragnea încerca să preia conducerea partidului.

„În anul 2015, a apelat din nou la sprijinul meu, de aceasta data din postura mea de presedinte al UNPR. M-a rugat să il ajut sa fie ales președintele PSD, în contextul in care Victor Ponta demisionase pe Facebook. A venit la un pahar de vin la UNPR, așa cum știe toată presa prezentă acolo și m-a rugat să-l sprijin. Liviu a ajuns președintele PSD și cu ajutorul meu și sprijinul UNPR.
Camaradul la nevoie se cunoaște”, mai spune Gabriel Oprea.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, înainte de ședința Cex al PSD, că îi recomandă lui Codrin Ștefănescu să ceară explicații camaradului său, Gabriel Oprea, în contextul cererii lui Ștefănescu ca liderul PSD să dea explicații despre petrecerile SRI la care a participat.

„Cred că Codrin Ștefănescu poate cere aceste explicații de la colegul lui, camaradul lui, Gabriel Oprea, care, desigur, nu are nicio legătură cu sistemul. Am spus că voi spune, în Comisia SRI, tot ce știu și nu merg nici cu jumătăți de adevăr, ca George Maior, și nici cu minciuni ca alții. Pentru că se nuanțează o istorie romanțată nimeni nu a văzut nimic și a venit din cer acest sistem”, a declarat, luni, Liviu Dragnea.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: