PROTESTARI NAZISTI RIDICATI DE JANDARMI SAMBATA LA SALA PALATULUI UNDE ARE LOC CONGRESUL EXTRAORDINAR AL PSD!

10 mart.

Trei protestatari care au venit sâmbătă la Sala Palatului, unde are loc Congresul extraordinar al PSD, au fost ridicaţi de jandarmi.

Una dintre cele trei persoane reținute scanda la portavoce lozinci anti-PSD.  Șeful biroului de presă al Jandarmeriei Române, Marius Militaru, a precizat că protestatarii reținuți au fost conduși la secția de poliție pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, jandarmii urmând a lua măsurile legale în ceea ce îi privește.

Câteva zeci persoane s-au adunat, sâmbătă dimineață, în fața Sălii Palatului,  înfăşurate în steaguri tricolore şi cu pancarte, scandând lozinci precum: ”PSD – ciuma roşie” sau ”Jos comuniştii”.

Un dispozitiv de jandarmi a fost desfășurat în jurul Sălii Palatului și, de asemenea, au fost amplasate garduri în zonă.

Potrivit anunțului postat pe Facebook, protestatarii organizează sâmbătă două acțiuni.

” Vom face o acțiune tip #VăVedem Îi vom aștepta la intrarea în Sala Palatului cu pancarte pe care vor fi scrise minciunile pe care le-au spus atât în campania electorală cât și în peste un an de guvernare. O să fie un protest mut, asemănător cu acțiunea celor de la VăVedem din Sibiu. Dupa flashmob-ul #VăVedem – până când se va termina congresul îi vom fluiera, huidui și vom aduce la noi găleți pline cu alimente de baza, care urmează să treaca printr-o nouă scumpire ( lapte, ouă, ulei, faina, malai, roșii, pâine, carne, etc.) . Toate produsele vor fi donate unor nevoiași. Astfel le vom atrage atenția că nivelul de trai din Romania este din ce in ce mai scăzut, că sunt incompetenți și că tot noi, cetățenii de rând, ne-am săturat să fim furați și că suntem sătui să ne risipească banii. Salariile nu au fost mărite după modificările codului fiscal. Corupția și inflația din Romania au ajuns la cote istorice, la fel și cursul valutar ( valoarea unui euro se apropie de 4.7 lei )”, se arată pe pagina de socializare a evenimentului.

 


https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcostindava%2Fvideos%2F1631386930276797%2F&show_text=0&width=267

PSD se reuneşte astăzi în Congres extraordinar pentru a alege preşedintele executiv, secretarul general şi 16 vicepreşedinţi. Pentru aceste funcţii candidează 23 de social-democraţi.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: