MILIARDARUL SOROS PRIN MINISTRUL KHALON AL FORMATIUNII POLITICE KULANU IL VREA DEMIS PE PREMIERUL ISRAELULUI BIBI NETANYAHU!

17 mart.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu va trebuie să demisioneze sau va fi îndepărtat de la putere de coaliția de guvernământ în cazul inculpării sale pentru fapte de corupție, a declarat ministrul de Finanțe, Moshe Kahlon, informează site-ul postului France 24.

Kahlon, liderul formațiunii de centru-dreapta Kulanu, care face parte din coaliția de guvernământ condusă de Netanyahu, a declarat că premierul israelian „nu ar mai putea să-și exercite atribuțiile” dacă ar fi trimis în judecată.

În luna februarie, poliţia israeliană a recomandat autorităţilor judiciare, după mai mult de un an de investigaţii, inculparea pentru acte de corupţie a premierului Benjamin Netanyahu.

Anchetatorii Poliţiei au finalizat două dosare care îl vizează pe Benjamin Netanyahu. Este vorba de „Cazul 1000”, în care Netanyahu este suspectat că a primit cadouri de la oameni de afaceri în schimbul promovării intereselor, şi de „Cazul 2000”, referitor la o presupusă acţiune a premierului israelian de a ajunge la un aranjament prin care să obţină materiale media favorabile în cotidianul Yedioth Ahronoth în schimbul unor măsuri împotriva publicaţiei concurente Israel Hayom.

Potrivit anchetatorilor, după începerea actualului mandat, premierul Netanyahu a primit cadouri în valoare de aproximativ un milion de shekeli (circa 280.000 de dolari).

Premierul Benjamin Netanyahu a susţinut pe parcursul investigaţiilor că nu a comis nimic ilegal, argumentând că Poliţia „nu va găsi nimic pentru că nu este nimic de găsit”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: