PREMIERUL VIORICA DANCILA MESAJ DE CONDOLEANTE PENTRU FAMILIILE VICTIMELOR,PRINTRE CARE SE AFLAU ROMANI ,IN URMA EXPLOZIEI DE LA UZINA CHIMICA DIN CEHIA!

23 mart.

Premierul Viorica Dăncilă a transmis, vineri, un mesaj de condoleanțe pentru familiile victimelor exploziei de la o uzină chimică din Cehia, precizând că este în legătură cu MAE, care a făcut toate demersurile necesare pentru ca familiile victimelor să primească asistență consulară.

„Am aflat cu durere despre accidentul produs la o uzină chimică din Cehia, în urma căruia și-au pierdut viața mai multe persoane, între care și cetățeni români. Transmit întreaga mea compasiune și solidaritate familiilor îndurerate. Sunt în permanentă legătură cu Ministerul Afacerilor Externe, care a luat imediat toate măsurile de urgență și a făcut toate demersurile necesare pentru ca familiile victimelor cetățenilor români să primească asistența consulară de care au nevoie”, se arată în mesajul premierului.

Şi peședintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, condoleanțe familiilor victimelor exploziei, solicitând autorităților române să întreprindă de urgență toate demersurile pentru ca familiile victimelor cetățenilor români să primească asistența necesară.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a aflat cu tristețe despre accidentul produs joi, 22 martie a.c., la o uzină chimică din Cehia, în urma căruia și-au pierdut viața mai multe persoane, iar altele au fost rănite. Președintele Klaus Iohannis își exprimă profundul regret că cetățeni români au căzut victime ale acestui accident. Președintele României transmite condoleanțe și este alături de familiile îndurerate ale tuturor celor care și-au pierdut viața în acest tragic accident și urează însănătoșire grabnică celor răniți”, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Șeful statului a solicitat autorităților române să întreprindă de urgență toate demersurile necesare pentru ca familiile victimelor cetățenilor români să primească asistența de care au nevoie, se arată în documentul citat.

Încă două dintre victimele exploziei produse la o uzină chimică din Cehia au fost identificate ca fiind cetățeni români, numărul românilor morți ridicându-se astfel la cinci, anunță Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: