Daniel Gheorghe – CNCD sare din nou calul cu atribuții care nu ii sunt rezervate, această instituție birocratica neavând drept de inițiativa legislativă.

29 mart.

agnus dei - english + romanian blog

CNCD, o instituție de cenzură corect politică, se pare, conform relatărilor din presă, că ar fi propus către legiuitori un proiect de lege privind o formă de pseudo-casatorie pentru persoanele de același sex intitulată drept „uniune consensuala” și înregistrată în actele de stare civilă . CNCD sare din nou calul cu atribuții care nu ii sunt rezervate, această instituție birocratica neavând drept de inițiativa legislativă. Nu mai spun că în ultima vreme CNCD s-a evidențiat tot mai mult ca o instituție plătită foarte generos din bani publici și preocupata de impunerea în România a ideologiei lgbt, chiar prin încălcarea legii ori prin sabotarea juridică a Guvernului României pe la CJUE.

Mi-ar plăcea ca banii publici să meargă spre educație, sănătate ori cercetare iar nu spre astfel de instituții parazit care au drept obiectiv schimbarea ordinii naturale a lucrurilor și subminarea valorilor identitare pe baza cărora este constituită societatea românească!…

Vezi articolul original 236 de cuvinte mai mult

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: