DUPA UN SAS LUTERAN PE NUME JOHANNIS,UNGURUL LUDOVIC ORBAN IL EXCLUDE DIN NOUL PDL PE UNICUL SENATOR LIBERAL DANIEL ZAMFIR DIN NOUL PDL!

29 mart.

Cătălin Zamfir (dreapta), cunoscut pentru dintele pe care-l are împotriva lui Orban

Biroul Executiv al Noului PDL a decis excluderea din partid a senatorului Daniel Zamfir şi demiterea conducerii filialei Sector 3.

 

„Am luat decizia în Biroul Executiv de a-l exclude pe senatorul Daniel Zamfir din PDL. Va fi supusă validării Consiliului Naţional, la prima reuniune. Am luat decizia de a demite conducerea filialei Sector 3, a preşedintelui şi a Biroului permanent al Sectorului 3”, a declarat preşedintele Noului PDL, Ludovic Orban.

Potrivit acestuia, la baza deciziei de a-l exclude pe Daniel Zamfir au stat „argumente extrem de serioase”.

„Daniel Zamfir nu este depăşit în materie de atacuri la adresa PDL de niciun reprezentant al PSD. Nu cred că în PDL are loc o persoană care este susţinută de PSD, iniţiază proiecte de lege alături de consilieri ai primului ministru PSD şi care este aplaudat la scenă deschisă de PSD pentru diferite proiecte pe care le pune în dezbatere. (…)”, a spus Orban.

Ludovic Orban a susținut totodată că fostul premier şi parlamentar PNL Petre Roman, precum şi Corneliu Dobriţoiu, nu sunt membrii PNL şi nici nu crede că au fost înscrişi în partid.

„Atât domnul Petre Roman, cât şi domnul fost senator Dobriţoiu nu sunt membri ai PNL în acest moment, în urma verificării făcute de Secretariatul general. Nu ştiu cum au fost parlamentari, vă spun sincer. Nu există în baza de date PNL ca membri ai PNL aceşti domni. Eu cred că nu au fost înscrişi în partid, nu au făcut nici minima formalitate de a se înscrie în partid (…) Am solicitat Secretariatului general să clarifice această poziţie. Noi avem o decizie a Biroului Executiv în care am hotărât cine reprezintă PNL la televizor. De multe ori aceşti domni au fost prezentaţi ca reprezentând PNL, având poziţii total contrare deciziilor PNL”, a declarat Ludovic Orban, solicitat să facă precizări legate de poziţia celor doi foşti parlamentari în contextul în care aceştia au criticat decizii ale partidului.

Ludovic Orban a precizat că unul dintre motive pentru care membrii PNL pot fi radiaţi din baza de date a partidului este neplata contribuţiei.

Reacția lui Daniel Zamfir

Daniel Zamfir a declarat, miercuri, după ce BEX a decis prin vot propunerea sa pentru excluderea din partid, care va fi decisă de Consiliul Naţional, că motivele excluderii vin din afara partidului.

„Sunt propus pentru excludere. Am văzut că motivele care au stat la baza propunerii vin dintr-un cumul de fapte, dincolo de frustrările poate de înţeles ale preşedintelui partidului şi anumite interese unora din jurul lui, categoric motivele excluderii vin şi din afara partidului. Legile pe care le-am propus (…) împotriva cămătăriei categoric au fost motivele care au stat la baza acestei decizii. Mi s-a spus încă de anul trecut că am deviat de la linia partidului. Am spus-o şi în partid şi o să o spun cât voi avea ocazia: am toată convingerea că aceste legi sunt în favoarea oamenilor”, a declarat Zamfir.

Daniel Zamfir a precizat că proiectele de lege pentru care este criticat şi exclus din partid au fost iniţiate în urmă cu un an şi acceptate de Ludovic Orban timp de şase luni.

„Proiectele acestea de lege le-am iniţiat în urmă cu un an de zile, ele au fost semnate de 15 colegi, senatori şi deputaţi, ele şi-au urmat traseul şi în interiorul partidului şi în interiorul Parlamentului. Preşedintele partidului, Ludovic Orban, le-a acceptat, asta preţ de şase luni de zile”, a precizat Zamfir.

Decizia finală privind excluderea lui Daniel Zamfir trebuie să fie decisă de Consiliul Naţional al partidului. „Eu am solicitat lucrul acesta (dezbaterea situaţiei în interiorul PNL-n.r.) pentru că am spus că m-am săturat ca la diverse intervale Ludovic Orban tot să-mi arate pisica cu excluderea din partid. Eu vreau să ştiu dacă politica partidului este de a închide ochii la abuzuri, pentru că despre asta este vorba”, a spus senatorul.

Zamfir a precizat că a avut discuţii cu ALDE şi PSD, după ce a auzit că va fi exclus, însă a refuzat să spună dacă se va înscrie în alt partid.

2 răspunsuri sa “DUPA UN SAS LUTERAN PE NUME JOHANNIS,UNGURUL LUDOVIC ORBAN IL EXCLUDE DIN NOUL PDL PE UNICUL SENATOR LIBERAL DANIEL ZAMFIR DIN NOUL PDL!”

 1. Picler Gabriel 29 martie 2018 la 11:21 am #

  sincer, nu se intelege nimic din text

  Apreciază

  • octavpelin 29 martie 2018 la 11:33 am #

   Gabriel ,noul PDL ESTE FORMAT DIN PNLP(CRIN ANTONESCU+FRUNZAVERDE) PRI FUZIUNEA CU VECHIUL PDL.NOUL PDL NU ARE NIMIC COMUN CU PARTIDUL NATIONAL LIBERAL AL BRATIENILOR CONDUS DE ROMANI ,NU DE SASI SAU UNGURI CARE AU FOST IMPOTRIVA MARII UNIRI DE LA ALBA IULIA DIN 1 DECEMBRIE 1918!,PUNE MANA PE CARTE SI DOCUMENTEZA-TE INTRUCAT E PACAT.CAT DESPRE DANIEL ZAMFIR CHIAR DACA O FOST PEDELIST ESTE MAI LIBERAL DECAT LOTI ORBAN-UNGUR CU TATAL SECURIST DENUMIT DE DETINUTII POLITICI IN ANI -50 „MACELARU”.
   P.s.PARTIDUL NATIONAL LIBERAL ISTORIC AL BRATIENILOR ESTE SUSPENDAT!
   PNLP= NOUL PDL ARE SIGLA PROPRIE IAR MEMBRUL FONDATOR ESTE…TRAIAN BASESCU SI JOHANNIS LA PPE!

   Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: