FIUL SECURISTULUI DIN ANII’50 DIN BRASOV DENUMIT „MACELARU”, LUDOVIC ORGAN ,SCUZE,ORBAN,VREA SA-L EXCLUDA PE FOSTUL PEDELIST DANIEL ZAMFIR DIN NOUL PDL!

29 mart.

Excluderea senatorului Daniel Zamfir din Noul PDL la dorința lui Ludovic Orban nu este pe placul tuturor liberalilor.

 

Deputata Noului PDL Adriana Săftoiu i-a transmis, pe Facebook, lui Orban, după ce acesta a anunțat că BEx a decis excluderea din partid a lui Daniel Zamfir şi demiterea conducerii filialei Sector 3, că „puterea e întotdeauna cel mai bun test pentru caracter”.

„Colegii mei consideră că e mult mai important să participe la ședințe de partid, mai ales când trebuie excluși unii colegi (vai, dragă Ludovic, cât de critic ai fost la adresa foștilor președinți Tăriceanu și Antonescu), decât la activitatea parlamentară! E pernicios și modul în care suprapunem ședințele de partid peste activitatea parlamentară, dar și modul în care sunt motivate excluderile! Sunt motive mult mai serioase, decât cele imputate colegilor propuși acum pentru excludere, care ar trebui să ne facă să lăsam capul in jos! Cam atâția mai eram în plen la finalul ședinței! Până acum, nu m-am înșelat în predicții. Când spuneam că alianța cu PSD, adica USL, e o minciună pe termen scurt pentru PNL, și că niciodată Crin Antonescu nu va fi nominalizat ca și candidat al acestei alianțe…am fost exclusă din PNL. Am lăsat scorul, în plic închis, unui coleg PNL. Ne-am reîntâlnit în 2014 și a oferit cafeaua turcească. Am lăsat și astăzi un plic închis pentru 2019. Aș vrea sa pierd. Dar, și după ziua de astăzi, șanse mici. Ludovic, puterea e întotdeauna cel mai bun test pentru caracter. Inclusiv pentru cei care acum îți recită partitura”, a scris Adriana Săftoiu, pe Facebook.

La rândul său, senatoarea PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, după ce BEx a decis excluderea lui Daniel Zamfir din partid, că speră ca propunerea de excludere să nu se concretizeze la Consiliul Naţional, precizând că Opoziţia nu îşi permite să mai piardă parlamentari.

„Am avut o poziţie, alta decât cea pe care preşedintele partidului a avut-o. (…) Nu cred că ne mai putem permite să pierdem – ieri ştiţi că şi-a dat demisia un deputat, noi la Senat l-am pierdut pe domnul Chiţac acum câteva luni. Este destul de neplăcut să pierzi parlamentari în condiţiile în care Opoziţia se face cu reprezentare în Parlament, cu măsuri pe care parlamentarii le adoptă (…) Cred că au fost greşeli, stângăcii de ambele părţi pentru că s-a ajuns în acest moment. Mizez pe o decizie înţeleaptă la Consiliul Naţional, adică sper ca această propunere să nu se concretizeze în forul care ia decizia”, a declarat Gorghiu, referindu-se la excluderea lui Daniel Zamfir din partid.

Potrivit acesteia, 70% dintre senatorii PNL au semnat proiectele de lege depuse de Daniel Zamfir şi criticate de Ludovic Orban.

„Am semnat o parte din acele proiecte de legi. 70% dintre senatori le-am semnat, sunt vreo patru deputaţi care au semnat acele proiecte de legi. Cred în continuare că sunt nişte proiecte de legi benefice. Decizia partidului a fost alta şi am să o respect, dar nu am cum să nu spun că nu împărtăşesc punctul de vedere, astăzi, al majorităţii şi am făcut un apel la o ierarhizare a sancţiunilor, excluderea fiind apogeul în materie de sancţiuni şi îmi doresc ca până la Consiliul Naţional, oricând va convoca conducerea acel Consiliu Naţional, să existe o cumpănire serioasă privitor la o speţă sau alta. Cred că este mai puţin relevant numele parlamentarului, cred că în sine principiile ar trebui să primeze”, a spus Gorghiu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: