JURNALISTUL CORNEL NISTORESCU DESPRE JOHANNIS:O VENIT DE LA SIBIU FARA ECHIPA!

2 apr.

Imagini pentru NISTORESCU,IOHANNIS,POZE

Cornel Nistorescu a explicat duminica seara, invitat la o emisiune de la Antena3, cum arată mandatul de președinte al lui Klaus Iohannis, dar a și arătat care este diferența dintre acesta și Traian Băsescu.

Mai precis, jurnalistul a înșiruit o serie de caracteristici ale actualului șef al statului. În viziunea lui Cornel Nistorescu, Iohannis este ”lipsit de umor” și evită să facă prea multe precizări în fața opiniei publice, conform Antena3.ro. În plus, președintele, spune omul de presă, nu a venit la Cotroceni cu o echipă bine închegată.

„E o diferență, tace, vorbește puțin, e lipsit de umor, este mai mult în provincie, nu încearcă nimic, nu are nicio idee. E continuatorul aceluiași stil de politică. Se bazează pe mecanismele lui, mare parte din echipa din structurile din servicii, de DNA, de Parchet. În general, ar trebui să se înconjoare de o echipă cu care să realizeze proiectele pe care le are în cap. Dacă a venit pentru interese e păcat. Klaus Iohannis a venit de la Sibiu fără echipă. A venit cu un singur sau doi oameni. Nesemnificativ. El nu are o echipă. A adunat. E o echipă încropită. Nu a fost nicio schimbare. (…)Președintele nu e un promotor nici de încredere, nici de proiect. Să trăiască această funcție cu devotament pentru țară”, a declarat Cornel Nistotescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: