MANIPULAREA PREZENTA LA TEMBELIZIUNILE JOHANNISTE PANA SI DE SFINTELE PASTI!

9 apr.

  Deși îmi propusesem să nu fiu critic în prima zi a Sfintelor Sărbători de Paști, totuși nu m-am putut […]

Deși îmi propusesem să nu fiu critic în prima zi a Sfintelor Sărbători de Paști, totuși nu m-am putut abține în fața unor ticăloșii generalizate, prezentate de absolut toate posturile de televiziune, ceea ce reprezintă dovada clară că ele sunt slugi la aceiași stăpâni, chiar dacă aparent dau impresia că sunt antagonice. Deci, de exemplu, rivalitatea și opoziția dintre posturile Antena 3 și Realitatea TV este doar pentru derutarea naivilor, fondul știrilor manipulatoare fiind identic la amândouă.

Iată două știri manipulatoare prezentate azi, cu obstinație, la absolut toate programele de știri:

1)Klaus Iohannis a fost la biserică în prima zi de Paști.” Manipulare ticăloasă, deoarece se bazează pe două adevăruri deturnate pentru manipulare:
a) Adică, IOHANNIS CHIAR A FOST LA BISERICĂ, împreună cu nevastă-sa, DOAR CĂ BISERICA RESPECTIVĂ ESTE ROMANO-CATOLICĂ, iar Iohannis sărbătorise Sfintele Paști catolic și protestant tot acolo cu o săptămână în urmă, azi fiind slujba obișnuită la care participă familia Iohannis în fiecare duminică.
b) Și da, AZI ESTE PRIMA ZI DE PAȘTI pentru românii ortodocși, DAR NU ȘI PENTRU IOHANNIS, care nu are aceeași religie cu noi.

Care este scopul? Sunt mai multe, dar două sunt principale: imagine de credincios pentru impostorul de la Cotroceni și promovarea ecumenismului în detrimentul ortodoxiei. Referitor la ecumenism, acesta este promovat chiar de soții Iohannis, care frecventează biserica romano-catolică, deși el este de religie protestantă luterană (Biserica Evanghelică de Confesiune Augustană), biserica lui fiind cea mai impunătoare din Sibiu și situată la doar 100 de metri de biserica romano-catolică unde merge duminical, iar soția lui este greco-catolică, nu romano-catolică.

2) Aceeași știre tâmpită, prezentată an de an, însoțită de imagini cu personaje ciudate, unisex și „unineuronale”, care efectiv își rag „fericirea”, urlând pe fondul unui vacarm inimaginabil că ei sunt fericiți și totul este „super”, „cool” sau alte superlative din vocabularul lor redus, titlul acestei știri anuale fiind totdeauna același: „Tinerii au petrecut noaptea de Înviere în cluburi”. Nici măcar nu mai comentez, efectiv mi-e silă! Doar atât, scurt: scopul este tipic propagandei globaliste, unde-i obligatoriu ca distracția să primeze în fața spiritualității.

                                                                                                                  Marius Albin MARINESCU

SURSA:http://justitiarul.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: