Trei petiții online le cer Guvernului, Parlamentului și Președinției Ucrainei să nu adopte în legislația țării ideologia genului promovată de Convenția de la Istanbul

12 apr.

agnus dei - english + romanian blog

La cererea Avocatului Poporului din Ucraina, pe 28 martie 2018, Președinția Ucrainei a șters de pe site-ul propriu o petiție cetățenească online care cerea sistarea măsurilor de introducere în legislația Ucrainei a prevederilor Convenției de la Istanbul.

Convenția, inițiată de Consiliul Europei sub pretextul combaterii violenței domestice, promovează conceptul de gen ca simplu construct social, fără legătură cu sexul biologic, și cere reeducarea populației în spiritul acestei ideologii.

În timp ce liderii religioși cer ca Ucraina să nu se ratifice Convenția de la Istanbul, comisarii europeniinsistă ca această țară să grăbească procesul de ratificare.

Petiția ștearsă de pe site-ul Președinției Ucrainei era foarte aproape de a întruni numărul de 25.000 de semnături, ceea ce ar fi obligat instituția la un răspuns oficial. Avocatul Poporului a pretins însă că aceasta incita la discriminarea și restrângerea drepturilor persoanelor transgender și de orientare homosexuală. În realitate, petiția cerea restrângerea propagandei pro-homosexualitate și…

Vezi articolul original 247 de cuvinte mai mult

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: