GERMANIA NAZISTA A CANCELARULUI MERKEL SE ASCUNDE DUPA CIRES,ASTEPTAND CA USA SI ALIATII SAI DIN NATO CARE AU BOMBARDAT SIRIA SA ANUNTE CA AU FOST DEZINFORMATI DE SERVICIILE STRAINE(BND) IN LEGATURA CU ARMELE CHIMICE!

15 apr.

Germania va depune toate eforturile pentru a pune capăt conflictului din Siria, a declarat Heiko Maas, ministrul german de Externe, criticând Rusia pentru că blochează în Consiliul de Securitate al ONU reglementarea conflictului sirian, relatează agenția Reuters.

”Vom lucra cu Franța pentru înființarea unui format internațional de state influente care pot să ofere un nou impuls procesului politic de reglementare a conflictului”, a declarat Maas.

Ministrul german de Externe a precizat că atacurile efectuate de SUA, Marea Britanie și Franța asupra Siriei au fost ”adecvate”. Acesta a susținut că operațiunea militară împotriva Siriei a fost pe agenda discuțiilor Consiliului NATO, care s-a reunit sâmbătă la Bruxelles, adăugând că miniștrii de Externe din statele membre UE vor discuta luni despre criza din Siria.

”Germania se va folosi de toate mijloacele diplomatice pentru a încheia conflictul care durează deja de șapte ani”, a mai spus Maas.

Siria se confruntă, începând din martie 2011, cu revolte reprimate violent şi cu un conflict militar între serviciile de securitate subordonate regimului Bashar al-Assad, forţele opoziţiei şi grupuri teroriste, inclusiv organizaţia sunnită Stat Islamic. Bilanţul conflictului depăşeşte 340.000 de morţi.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: