PRESEDINTELE COMISIEI SRI CLAUDIU MANDA A FOST MINTIT CHIAR DE CORALIA PANAINTE,SEFA DIRECTIEI JURIDICE DIN SRI!

24 apr.

Încercînd să afle geneza protocolului dintre SRI şi Parchetul General, Claudiu Manda, preşedintele Comisiei SRI din Parlament, a făcut miercuri o vizită la Direcţia juridică de la Serviciul Român de Informaţii, după care a declarat: „Am întrebat dacă persoana care este de un an şi jumătate la conducerea Direcţiei juridice a mers vreodată în instanţă, sub motivul de a vedea ofiţerii cum se implică, de a vedea poate alte lucruri. Răspunsul a fost: niciodată nu a fost în instanţă“.

 

Persoana la care se referă Claudiu Manda este Coralia Panainte (foto), şefa Direcţiei juridice a SRI, care l-a minţit în faţă pe senatorul ce conduce Comisia parlamentară de control al SRI, întrucît, aşa cum veţi auzi într-o înregistrare audio, chiar dînsa a fost în instanţă!

Astfel, pe 4 decembrie 2014, cînd Coralia Panainte era locţiitorul celebrului general Dumitru Dumbravă, cel cu „cîmpul tactic“ din justiţie, a fost personal în sala de judecată la ÎCCJ, unde se judeca recursul în dosarul 37955/3/2010, în care erau chemaţi în instanţă George Maior, Florian Coldea şi alţi directori din SRI, pentru ordine nelegale emise impotriva col. SRI (r) Ion Dedu! Coralia Panainte l-a înlocuit atunci pe Viorel Golban, consilierul juridic al cauzei.

În înregistrarea audio se aude foarte clar cum Coralia Panainte solicită instanţei să respingă toate probele solicitate de Ion Dedu, iar instanţa – evident – s-a conformat imediat! Contactat de către noi, col. SRI (r) Ion Dedu ne-a spus: „Doamna respectivă a mai fost în sala de şedinţă şi în 2015-2016, în căile extraordinare pe care le-am exercitat la ÎCCJ, revizuire şi contestaţie în anulare, dar am pierdut. Ea superviza aportul juridic al colegului său Viorel Golban în instanţă, stătea în spate în băncile sălii de judecată, deci cum a putut să spună că nu a fost vreodată în instanţă la ÎCCJ? Minte şi ea ca şi Dumbravă, fostul său şef! Deci doamna este director al Direcţiei juridice SRI UM 0198 Bucureşti“. Înregistrarea audio în care apare doamna Coralia Panainte vorbind la ÎCCJ este postată pe YouTube şi poate fi ascultată integral mai jos:

În aceste condiţii, Claudiu Manda, preşedintele Comisiei SRI, ar trebui să mai facă o vizită la SRI sau s-o cheme la audieri pe Coralia Panainte pentru a afla de ce aceasta l-a minţit atunci cînd a declarat că nu a fost niciodată în vreo sală de judecată. De altfel, Coralia Panainte a fost cea care a participat şi la şedinţele CSM în care s-a pus la punct protocolul dintre SRI şi CSM, amănunte despre bucătăria încheierii acestuia fiind publicate de Cotidianul încă din 31 martie 2017, unde am publicat şi acest document:

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: