EVZ.ro – Comisia Europeană adoptă o POZIȚIE FERMĂ în CAZUL AMBASADEI de la Ierusalim. „Statele membre continuă SĂ RESPECTE CONSENSUL internaţional”

28 apr.

agnus dei - english + romanian blog

În ultima săptămână, unul din marile conflicte prezente în politica din România a fost cel dintre președintele Klaus Iohannis și președintele Camerei Deputațilo, Liviu Dragnea, însoțit de Guvernul Dăncilă. Tema a fost mutarea ambasadei din Israel, de la Tel Aviv la IErusalim, după modelul SUA, negând, practic, soluția celor două state. Comisia Europeană a intervenit, vineri, foarte clar, în acest sens.

„Singura soluţie realistă la conflictul dintre Israel şi Palestina” presupune existenţa a două state, cu Ierusalimul „capitală atât a statului Israel, cât şi a statului Palestina, de-a lungul liniei din 1967”, a precizat Comisia Europeană, solicitată de AGERPRES să comenteze recentul anunţ al Guvernului român privind intenţia mutării Ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

„Uniunea Europeană are o poziţie clară şi comună, care este neschimbată: Singura soluţie realistă la conflictul dintre Israel şi Palestina se bazează pe existenţa a două state, cu Ierusalimul capitală atât…

Vezi articolul original 31 de cuvinte mai mult

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: