MESAJUL TRANSMIS DE NAZISTUL JOHANNIS IN PLIN SCANDAL CU PSD!

29 apr.

 Klaus Iohannis a transmis, duminică, un mesaj cu prilejul „Zilei Veteranilor de Război”, în care mulţumește celor ce au apărat cu propria viață valorile naționale, afirmând totodată, în contextul războiului cu PSD, că „avem responsabilitatea ca, la rândul nostru, să acționăm cu toată priceperea, energia și forța pentru apărarea intereselor naționale ale României”.

„«Ziua Veteranilor de război», pe care o marcăm pe 29 aprilie, a devenit deja o tradiție militară, un prilej pentru a-i omagia pe cei care au apărat cu propria viață valorile noastre naționale. Cinstim astăzi dragostea de ţară, jertfa şi sacrificiul celor care au cunoscut cele mai devastatoare și violente încleștări militare din istoria omenirii, fie că ne referim la cele Două Războaie Mondiale sau la Războiul de Independență. Armata României a plătit de fiecare dată un preț greu în numele generațiilor viitoare. Vom păstra mereu vie amintirea sacrificiului de sânge al eroilor noștri care, pe parcursul istoriei, au făcut posibil visul Marii Uniri, devenit realitate la 1 Decembrie 1918.  Avem responsabilitatea ca, la rândul nostru, să acționăm cu toată priceperea, energia și forța pentru apărarea intereselor naționale ale României. Cu atât mai importante și de apreciat sunt, în anul în care celebrăm Centenarul Marii Uniri, eforturile Armatei României de astăzi de a duce mai departe glorioasa moștenire a generațiilor de bravi ostași. Militarii noștri îşi fac datoria faţă de ţară, în teatrele de operații din Afganistan, Irak și Balcanii de Vest, luptând cu determinare pentru promovarea intereselor de securitate ale României, alături de aliaţii şi partenerii strategici. Asigurarea celor mai bune condiții pentru aceștia trebuie să fie o prioritate continuă, astfel încât misiunile încredințate să poată fi îndeplinite cu succes. Cu acest prilej de sărbătoare, îmi exprim aprecierea și pentru rezultatele sportive deosebite ale militarilor români, răniți sau invalizi în urma participării la misiuni externe sau la acțiuni militare interne, care ne-au arătat că limitele pot fi depășite prin solidaritate, perseverență și spirit de învingător. De asemenea, contribuția asociațiilor de veterani la păstrarea valorilor națiunii române, la formarea și educarea generațiilor tinere sunt importante și trebuie evidențiate ca atare”, spune Iohannis în mesajul său.

Klaus Iohannis își încheie mesajul cu urări și mulțumiri: „Le mulțumesc veteranilor de război pentru tot ceea ce au făcut în serviciul patriei și le transmit un cald omagiu, alături de cele mai sincere felicitări și urări de viață lungă, sănătate şi împliniri personale. La mulţi ani!”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: