EFECTUL DIRECT AL PROPAGANDEI JOHANNISTE!

27 mai

Încăierare politică pe Directiva privind prezumția de nevinovăție:

Liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, acuză Opoziția de blocaj susținând că România riscă să plătească două miliarde euro, după ce Comisia Europeană a declanșat procedura de infringement pentru că țara noastră nu a transpus la timp Directiva prezumției de nevinovăție.

”Opoziția a făcut tot ce i-a stat în putință să întârzie procesul și să blocheze dezbaterea parlamentară. Acesta este efectul direct al propagandei prezidențiale, iar românii onești riscă să plătească din buzunarul propriu eventualele sancțiuni financiare. Mai precis, contribuabilii români ar putea ajunge să plătească 1,9 miliarde euro + penalități de întârziere cuprinse între 2.300 și 137.000 euro pe zi. Corect ar fi ca cei care suportă această amendă să fie Președintele Iohannis, alături de PNL și USR!”, afirmă Dan Nica într-un comunicat.

Potrivit acestuia, PSD a făcut toate demersurile necesare pentru a transpune Directiva Prezumției de nevinovăție.

”S-au redactat amendamentele necesare – care însă au fost atacate virulent în presa de propagandă prezidențială. S-a stabilit ca dezbaterea să se facă în procedură de urgență, printr-o comisie specială – dar dezbaterile au fost mereu blocate, iar comisia a fost contestată la CCR de către Opoziție. S-a deschis dezbaterea către magistrați, pentru a asigura o dezbatere transparentă – dar opoziția a stimulat proteste publice împotriva modificării legislației”, mai spune Nica.

În opinia europarlamentarului, există o singură șansă de evitare a sancțiunilor: Modificarea legislației până la momentul în care Comisia Europeană va sesiza Curtea Europeană de Justiție.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: