NAZISTUL KLAUS JOHANNIS,TEZAURUL DE LA SIBIU!

27 mai

Imagini pentru iohannis,nazist,poze

Incidentul de la Piteşti, unde un cetăţean a fost amendat cu 200 de lei pentru că i-a strigat gauleiterului nazi al României, Klaus Iohannis, „Jos labele de pe Justiţie!”, a demonstrat că bugetul Ţării ar fi putut fi mult mai consistent acum. Asta, numai dacă Jandarmeria ar fi fost la fel de intrasigentă şi i-ar fi amendat pe toţi cei care i-au strigat lui Traian Băsescu, pe vremea când era preşedine, „Ieşi afară, javră ordinară!”, şi pe manifestanţii care seri şi nopţi la rând au manifestat în Piaţa Victoriei, fără a avea autorizaţie, împotriva celor „n” guverne PSD instalate de Liviu Dragnea.

Ei, dar numai Klaus Iohannis este o persoană cu totul şi cu totul deosebită, care trebuie protejată până şi de adierea vântului care i-ar putea strica părul aranjat cu atâta grijă. Locul lui Klaus Iohannis este alături de Floare Finta, Vasile Ungureau, Cornel Bumb, Valer Burzo, Alexandru Ciurcui, Dorin Cocârţă şi Traian Davidean, adică preşedintele României ar trebui să facă şi el parte din galeria selectă a românilor care au primit statutul de Tezaur Uman Viu.

Având acest statut, Jandarmeria ar putea trece la amendarea tuturor celor care îşi permit să-l comenteze pe domnul Iohannis la table în parc, în cancelariile şcolilor, la meciurile de fotbal la care lumea se plictiseşte, pe reţelele de socializare ori la televizor. Totodată, coloanele oficiale care îl conduc pe Klaus Iohannis la Sibiu şi îl aduc de la Sibiu ar trebui însoţite şi de jandarmi. De cei mai vigilenţi jandarmi, care vor avea misiunea să-i amendeze pe şoferii care claxonează coloana oficială şi care-l înjură în trafic pe domnul preşedinte.

Bani s-ar putea face şi din organizarea unui traseu turistic care să includă doar două obiective: Muzeul de Istorie, pentru admirarea Tezaurului de la Pietroasele, şi Palatul Cotroceni, pentru ca persoanele care au plătit să poată vedea, de după gard, locul unde este păstrat Tezarul de la Sibiu.

Klaus Iohannis poate că reprezintă o pagubă pentru România, după cum susţin unii, dar cu un pic de efort acesta poate fi transformat într-un adevărat câştig.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: