DILEMA LUI MIRCEA BADEA:”CINE A FOST MAI RIDICOL,SICA MANDOLINA-ORBAN SAU WERNER?”

27 iun.

Realizatorul Antenei 3 Mircea Badea a ironizat marți seară manifestația din Piața Victoriei despre care s-a spus că a fost organizată de Noul PDL, la care au venit circa 100 de oameni, dar și participarea președintelui Klaus Iohannis la marşul pe bicicletă, întrebând, retoric, care a fost mai „ridicol” dintre cei doi.

„Astăzi (marți – nr.), a fost concurs de ridicoli. Nu știu cine a fost mai ridicol, domnul Orban, care s-a dus să felicite manifestanții din Piața Victoriei, doar că ei nu erau acolo. Putea să se felicite și pe el. De dimineață, a venit Werner cu țoagla. Toți aveau cască, el nu. Omul nu respectă Constituția, vrei să respecte…? Domnul Werner trebuia să pună în aplicare o hotărâre a Curții Constituționale. Tot insistă ăștia cu un fake news pe care nu îl mai pot tolera, și anume „să vedem dacă președintele s-a decis”. Păi nu președintele decide, a decis Curte Constituțională. el a trăit cu senzația că el decide dacă pleacă sau nu doamna Kovesi și Curtea Constituțională a zis „nu decizi tu, prietene”, decide ministrul Justiției. El nu are putere de decizie. Deci el nu contrasemnează conform Curții Constituționale într-un stat de drept acel document, pentru că el trebuie să citească motivarea, dar iată că se dă cu țoagla, adică de un ridicol absolut. Și de asta întreb, cine a fost mai ridicol, Ludovic Orban sau Werner?”, a spus Badea.

La manifestaţia din Piața Victoriei de marți seara au participat mai mulţi parlamentari liberali, precum şi preşedintele formaţiunii.

Ludovic Orban susținut că mitingul din Piaţa Victoriei nu a fost organizat de către Noul PNL, dar că reprezentaţii acestei formaţiuni au fost prezenţi acolo pentru a-şi manifesta solidaritatea şi respectul faţă de cei care au manifestat de-a lungul timpului.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: