VLASE UNS LA SIE CU SUSTINERE APROAPE „UNIVERSALA!”

5 iul.

Deputatul PSD, Gabriel Vlase, este noul șef al SIE. Vlase a fost validat miercuri, de plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului pentru această funcție cu 341 de voturi „pentru” și 31 „împotrivă”, în condițiile în care Liviu Dragnea afirma zilele trecute, ironic, că deputatul are „susținere universală”.

Gabriel Vlase va depune jurământul la Cotroceni joi la ora 13:00, a anunțat Administrația Prezidențială.

Luni, Gabriel Vlase a fost primit aviz favorabil pentru funcția de director al Serviciului de Informații Externe, în comisia de control al SIE.

„Nu pot să spun că am obiective majore în sensul că trebuie făcute schimbări radicale începând de a doua zi. Sunt situații care trenează de ceva ani în ceea ce privește armonizarea legislației pentru că legislația este destul de veche, iar legislația este la 20 de ani de la apariția legii 1. Exact 20 de ani sunt. Între timp, România a devenit membru NATO, cu responsabilități și în spațiul european, și în spațiul nord-atlantic. În primul rând, chestia cu armonizarea legislației,. În al doilea rând, situațiile specifice din aparat, pentru că și acolo sunt probleme în ceea ce privește încadrarea, beneficiile, dacă vreți partea în care privește partea angajaților din serviciu”, a afirmat Gabriel Vlase, după audierea în Comisia de control al Serviciului de Informații Externe, explicând care vor fi obiectivele sale la șefia SIE.

Klaus Iohannis, a transmis pe 14 iunie, o scrisoare preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, în care propune numirea în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe a lui Petru-Gabriel Vlase.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: