PRESEDINTELE PSD LIVIU DRAGNEA DAR SI CALIN POPESCU TARICEANU NU RENUNTA LA SUSPENDAREA GAULEITERULUI NAZIST KLAUS ADOLF HITLER-JOHANNIS CARE INCALCA CONSTITUTIA ROMANIEI ZI DE ZI NEPROMULGAND LEGI PENTRU A TINE ROMANIA IN STARE DE COLONIE GERMANA CA LIDER AL STATULUI PARALEL!,DACA NU VA FI DEMIS,COALITIA MAJORITARA PSD +ALDE DEVINE COMPLICE A STATULUI PARALEL!

11 iul.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că subiectul privind suspendarea preşedintelui va continua în partid şi în coaliţie, chiar dacă preşedintele a luat decizia de revocare a Laurei Codruţa Kovesi.

Liviu Dragnea a firmat că Iohannis a comis un „complex de abateri” prin faptul că blochează orice iniţiativă a coaliţiei aflate la putere.”Este o discuţie foarte serioasă, pe care trebuie să o purtăm foarte aşezat, pentru că este un demers foarte serios, adică nu e un demers în joacă, dar, din păcate, preşedintele arată demult că nu respectă Constituţia, nu îşi mai respectă atribuţiile, nu mai are puterea să fie un preşedinte deasupra partidelor, un preşedinte fără interese partinice, un preşedinte care să fie mediator între puterile statului şi asta duce la foarte multe blocaje – ameninţări ale premierului şi multe alte gesturi şi acţiuni ale preşedintelui. Eu cred că decizia (în cazul Kovesi – n.r.) a fost luată pentru că, dacă voia să ia această decizie de la început, nu îl oprea nimeni, probabil că nici copiii de grădiniţă nu au crezut că are nevoie de 30 de zile ca să citească decizia Curţii – nici nu trebuie să citeşti toată motivarea. Deci, dacă ar fi fost un demers sincer, o făcea de la început, nu ţinea 30 de zile acest subiect pe agenda publică. Şi, repet, fiind în încălcarea Constituţiei, din secunda a doua, de când s-a publicat decizia CCR în Monitorul Oficial. Adică şi un îndemn la nerespectarea deciziilor CCR. Mergând pe logica elementară, probabil că au intervenit alte presiuni de natură personală, calcule personale. Nu am de unde să ştiu. Dar, din moment ce n-a făcut atunci când era firesc să o facă, şi putea să o critice, înseamnă că s-a întâmplat ceva pe parcurs”, a spus liderul PSD.

Liviu Dragnea a mai spus că revocarea Laurei Codruța Kovesi nu este o victorie pentru nimeni, fiind o măsură mică din ceea ce trebuie să se întâmple în perioada următoare.

„Nu e o victorie pentru nimeni revocarea. Este o măsură mică ce trebuie să se întâmple în perioada următoare. Faptul că noi conviețuim cu un sistem ocult, ce bucurie să fie? Bucurie va fi când țara se va elibera”, a declarat Liviu Dragnea.

Acesta a vorbit și despre noua numire la DNA, atribut ce revine în sarcina ministrului Justiției.

„Atributul propunerii cred că va trebui să declanșeze procedurile. Adică nu știu ce să aștepte. Din păcate, aici discutăm de o caracatiță mult mai mare. Eu doar îmi exprim speranța, și foarte mulți români, ca la un moment dat să ajungem în România, ca o parte dintre procurori să acționeze cu bună credință, pentru aflarea adevărului și respectarea legii și să înțeleaga independența pe care nimeni nu le-a știrbit-o. Independența lor a fost știrbită chiar de anumite gesturi, presiuni și să aibă obiective esențiale aflarea adevărului și respectarea drepturilor și libertăților fundamentale, nu să acționeze pe considerente politice (…). Teroarea, nesiguranța, vorbiți cu avocați și spun că se deprofesionalizează marea majoritate. Au sentimetul că nu contează argumentele lor, trimiterea la procedure și justițiabilul e tot itmpul în nesiguranță. Doar dacă se schimbă abordarea, vor intra în vigoare noile legi”, a mai spus Dragnea.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: