ADMINISTRATIA PREZIDENTIALA L-A SCOS PE MIHAI FIFOR DIN FOTOGRAFIA DE LA SUMMITUL NATO!

13 iul.

Pixelul albastru atacă din nou.

Emisiunea „Sinteza zilei”, în care invitatul lui Mihai Gâdea era Ion Cristoiu, a căpătat spre final o turnură neaşteptată: Mircea Badea a observat că în fotografia de mai sus, realizată la sosirea delegaţiei române la summit-ul NATO de la Bruxelles, apare o mînă suspectă între braţul şi corpul lui Klaus Iohannis! Văzînd şi filmul sosirii delegaţiei, cei trei jurnalişti şi-au dat seama că mîna este a lui Mihai Fifor, ministrul Apărării, care însă a fost decupat din poză!

Din acel moment, directorul Antenei 3 a decis ca „Sinteza zilei” să fie prelungită şi pe spaţiul emisiunii „În gura presei”, căci subiectul acesta neaşteptat devenise o adevărată bombă de presă care merita o atenţie specială: cei de la Cotroceni care se ocupă de imaginea lui Klaus Iohannis au decis să-l decupeze pe Mihai Fifor din imagine cu ajutorul programului Photoshop! Iată urmele:

Pentru a face şi dumneavoastră, stimaţi cititori, propriile observaţii, vă prezentăm şi alte fotografii făcute la sosirea altor delegaţii, realizate aproape din acelaşi unghi, probabil de acelaşi fotograf. Vedeţi mai jos imaginile în care apar delegaţiile conduse de Petro Oleksiiovici Poroșenko (preşedintele Ucrainei) Georgi Margvelashvili (preşedintele Georgiei) şi Mark Rutte (Prim-ministrul Olandei):

Oricine se poate întreba: de ce ar fi făcut Cotroceniul această prelucrare a fotografiei în care, pe original, apărea Klaus Iohannis, însoţit de ministrul de externe Theodor Meleşcanu, ministrul apărării Mihai Fifor şi ambasadorul României la NATO? Răspunsul nostru este că, probabil, în acea fotografie apărea şi capul lui Mihai Fifor, într-o poziţie care-l dezavantaja pe Klaus Iohannis, aşa cum apare acel personaj din spatele preşedintelui Georgiei. Şi l-au „decapitat”!

O „vină” cred că avem şi noi, căci în 2015, într-un articol din „Cotidianul” (https://www.cotidianul.ro/klaus-iohannis-apare-intr-o-fotografie-oficiala-ca-si-cum-ar-avea-patru-picioare/), am criticat o fotografie făcută de Dragoş Asaftei, fotograful oficial al Administraţiei prezidenţiale, în care Klaus Iohannis apărea cu… 4 picioare:

Evident, este vorba despre o iluzie optică, adică o altă persoană era acoprită de trupul lui Iohannis, văzîndu-i-se doar pantofii, ca şi cînd preşedintele ar avea 4 picioare!

Poate că aşa ar fi apărut Iohannis şi în fotografia de la Bruxelles, dar nu cu 4 picioare, ci cu două capete! Totuşi, în fotografiile oficiale, astfel de prelucrări brutale nu-şi au rostul, căci iată ce prostie poate să iasă. Să-l decupezi tocmai pe ministrul Apărării într-o poză de la NATO doar ca preşedintele Iohannis să apară mai frumos parcă este prea mult!

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: