Occidentul va fi islamizat pentru a se împlini pohta „lorzilor globalizării”. Statul global islamic, sau globalizarea sclaviei absolute. Europa de Vest prima victimă.

17 iul.

Cine suntem

Erdogan şi oamenii lui au dreptate: Europa de Vest va fi în curând islamică şi nu trebuie să fii mare filozof pentru a înţelege acest lucru, ci numai să ai ochii, urechile şi raţiunea deschise către ceea ce se întâmplă în lume.

Migraţia în masă a musulmanilor înspre lumea creştină, pentru înlocuirea vectorului identitar creştin, bazat pe libertatea omului (chiar şi în raport cu Dumnezeu), cu cel islamic, bazat pe supunerea fără obiecţie,  este ultima agresiune, şi probabil cea mai radicală şi cu efectul cel mai rapid şi mai amplu, a lorzilor globalizării împotriva popoarelor lumii.  Fenomenul are loc în întreaga creştinătate, amploarea maximă fiind în statele occidentale, centrul de greutate al acestei lumi – prin dezvoltarea economică şi puterea militară –  şi zona cu atracţie maximă pentru migratorii porniţi la drum către ceea ce, pentru mulţi, este echivalent cu un paradis. Odată cucerită această fostă, deja…

Vezi articolul original 914 cuvinte mai mult

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: