PRESEDINTII USA SI RUSIA:DONALD TRUMP SI VLADIMIR PUTIN LA CONFERINTA DE PRESA !,SE CONFIGUREAZA O NOUA ALIANTA ,INTRE USA+ISRAEL+RUSIA,IN TIMP CE TRIADA MAFIOTA CARE CONDUCE U.E. SI SOROS SUNT DUSMANII UMANITATII!

17 iul.

Donald Trump și Vladimir Putin au susținut o conferință de presă comună după întâlnirea de la Helsinki.

„Am avut un dialog direct, deschis, profund productiv. S-a desfăşurat foarte bine”, a declarat, printre altele, Trump, catalogând întrevederea cu Vladimir Putin drept „un bun început”.

„Dezacordurile între ţările noastre sunt cunoscute, iar eu şi preşedintele Putin am discutat pe larg astăzi despre aceste lucruri. Relaţiile noastre nu am mai fost niciodată mai proaste decât acum. Dar situaţia a început să se schimbe de acum patru ore. Chiar şi în timpul tensiunilor Războiului Rece, când lumea arăta cu mult diferit comparativ cu situaţia de acum, Rusia şi Statele Unite au putut menţine un dialog puternic”, a adăugat Trump.

Liderul de la Casa Albă a explicat că a abordat în cursul întrevederii problema ingerinţelor ruse în scrutinul din SUA. „Am simţit că mesajul trebuie transmis cel mai bine personal, am vorbit mult despre asta”, a spus Trump, fără a oferi detalii.

Donald Trump a subliniat că investigaţia privind ingerinţele ruse a afectat relaţiile între „cele mai mari puteri nucleare din lume”, reiterând că echipa sa de campanie electorală nu a avut „niciun contact” cu Moscova.

„Proliferarea nucleară, stoparea acesteia reprezintă cel mai mai important lucru”, a insistat Donald Trump.

La rândul său, Vladimir Putin a catalogat „absurde” acuzaţiile privind ingerinţele electorale ruse. „Procurorul special american Robert Mueller poate utiliza un tratat bilateral prin care să facă o solicitare, iar noi îi vom interoga pe indivizii suspectaţi de implicare în infracţiuni”, a spus Putin, referindu-se la ancheta din Statele Unite privind ingerinţele Moscovei.

A fost prima conferință comună a celor doi, fiind organizată la câteva zile după ce președintele american s-a certat cu aliații țării sale la summit-ul NATO de la Bruxelles.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: