MAFIA IMOBILIARA IMPOTRIVA LUI „GUGUTA!”

24 iul.

Primarul ales al Chișinăului Andrei Năstase, al cărui mandat a fost invalidat de instanță, a chemat cetățenii marți, în fața Primăriei Chișinău pentru un protest în favoarea salvării cafenelei „Guguță”, relatează Cotidianul.md.

„Mafia imobiliară din Chișinău vrea să pună stăpânire totală pe municipiu. Pe lângă alte abuzuri criminale, intenționează să demareze proiectul de construcție a unui monstru supraetajat în inima Chișinăului, în locul cafenelei „Guguță”. Acolo, în parcul central „Ștefan cel Mare și Sfânt”, mafia imobiliară, capul căreia este același Plahotniuc, vrea să ridice un centru de afaceri cu 10 etaje, ignorând totalmente voința chișinăuienilor de a păstra parcul – unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite locuri de odihnă al oamenilor capitalei”, a declarat Năstase în cadrul unui mesaj video.

În aceste condiții, el a făcut un apel către cetățeni pentru a veni marți, de la ora 10:00, în fața Primăriei, acolo unde va avea loc ședința Consiliului Municipal.

„Parcul „Ștefan cel Mare și Sfânt” este al cetățenilor, nu al mafiei imobiliare! Acest lucru trebuie spus răspicat și la ședința din 24 iulie a Consiliului Municipal! Să nu permitem mafiei să-și facă jocul în detrimentul oamenilor! Venim la protest, dacă ne pasă!”, a mai spus Năstase.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: