PRECIZARI DE ULTIMA ORA IN LEGATURA CU SUCCESORUL LUI KOVESI!

24 iul.

Imagini pentru CANDIDATII LA SEFIA DNA,POZE

Ministrul Justiției Tudorel Toader a anunțat, marți dimineață, că interviurile candidaților pentru șefia DNA vor avea loc joi, urmând ca vineri să se ajungă la o concluzie. Toader a reiterat că e posibil ca unul din cei patru să fi desemnat pentru șefia DNA, dar e posibil să nu fie desemnat niciunul.

„Astăzi (marți- n.r.), Direcția de Resurse Umane va verifica dosarele candidaților. Va verifica să vadă dacă fiecare dosare are, conține toate piesele necesare. Mâine (miercuri -n.r.), membrii Comisiei vor studia dosarele, vor analiza programele manageriale. Joi, începând cu orele 09.00, voi convoca membrii Comisiei pentru interviu și candidații. După care, vineri deliberăm, vineri ajungem la o concluzie în funcție de care continuăm procedura. E posibil, teoretic și practic, ca unul să nu se prezinte că doar nu îl țin de de mână să vină la interviu. Vedem cum se va prezenta la interviu, vedem programele manageriale, discutăm toți membrii Comisiei și vom stabili dacă avem un candidat pe care să-l propunem CSM-ului și apoi președintelui și care este acel candidat. Este foarte posibil ca unul din cei patru să fi desemnat candidat pentru șefia DNA, după cum tot foarte posibil este ca niciunul să nu fie desemnat și atunci vom relua procedura”, a declarat, marți dimineață, Toader, la sediul ministerului.

Ministrul Justiției a mai precizat, întrebat fiind dacă se aștepta la mai multe candidaturi, că „există această opinie care pare majoritară în sensul că viitorul procuror-șef la DNA trebuie să provină din structura internă a DNA-ului, dar nu cred că nu ne aducem aminte faptul că alte dăți, procurorul șef nu a venit din structura internă a DNA-ului, după cum nici noul procuror șef la DIICOT nu a venit din structura internă a DIICOT-ului”.

Ministerul Justiției a anunțat, luni seară, oficial, procurorii care și-au depus candidatura pentru concursul privind ocuparea postului de șef al DNA: procurorii DNA Marius Iacob, Florentina Mirică, Elena Grecu și procurorul de la Parchetul General Cristian Lazăr.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: