VINERI AFLAM DECIZIA CU PRIVIRE LA SEFIA DNA!

24 iul.

Dosarele celor patru candidați pentru șefia DNA vor fi analizate zilele următoare iar vineri se va ajunge la o concluzie cu privire la o eventuală nominalizare, a declarat marți Ministrul Justiției, Tudorel Toader.

„Direcția de Resurse Umane va verifica dacă fiecare dosar conține toate piesele necesare. Mâine, membrii comisiei vor studia dosarele, vor analiza programele manageriale. Joi, începând cu ora 9,00, voi convoca membrii comisiei pentru interviu, evident, și candidații. După care, vineri, deliberăm, ajungem la o concluzie, funcție de care continuăm procedura”, a precizat Toader la sediul Ministerului Justiției, preluat de televiziunile de știri.

Ministrul susține că este foarte posibil ca unul dintre cei patru să fie desemnat candidat pentru șefia DNA, dar nu exclude varianta în care niciunul să nu fie propus, ceea ce ar duce la reluarea procedurii.

Cei patru procurori care și-au depus candidatura la selecția organizată pentru funcția de procuror-șef al DNA sunt: Florentina Mirică – procuror-șef serviciu la Secția de combatere a corupției din cadrul DNA, Cristian Lazăr – procuror-șef adjunct la Secția urmărire penală din cadrul Parchetului General, Marius Iacob – procuror-șef adjunct al DNA și Elena Grecu – procuror-șef serviciu în structura centrală a DNA.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: