GAULEITERUL NAZIST KLAUS WERNER JOHANNIS A FOST RECLAMAT LA CURTEA DE CONTURI PENTRU NAVETA SAPTAMNALA IN INTERES PERSONAL PE BANI PUBLICI!

28 iul.

                       Motto: „NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE”, nici […]

 

                     Motto: „NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE”, nici chiar domnul Klaus IOHANNIS!

Nr. 3266 București, 27 iulie 2018

                                                             C ă t r e

                                                                         CURTEA DE CONTURI A ROMÂNIEI
Domnului președinte Mihai BUSUIOC

                                      Stimate domnule președinte,

Din repetate relatări ale presei am luat la cunoștință cu nedumerire că domnul președinte Klaus IOHANNIS s-ar deplasa frecvent (unii jurnaliști spun că asemenea deplasări – în localitatea natală – ar avea loc chiar săptămânal/dus – întors) în interes personal pe ruta București – Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu (cca 280 km/560 km) – pentru satisfacerea unor plăceri carnale și pentru a-și promova interesele electorale (Cine o fi achitat costul montării – într-o piață din Sibiu – a microfonului de la care domnul Klaus IOHANNIS și-a anunțat hotărârea de a candida la funcția de președinte al României ?).

În deplasările sale, domnul Klaus IOHANNIS ar fi însoțit de grandioase coloane oficiale – câteva mașini de mare lux, o ambulanță ultra modernă, personalul însoțitor necesar: ofițeri SPP, șoferi, medici, staful medical ajutător, bucătar, menajeră ș.a.

Deplasările s-ar efectua în zilele de vineri – sâmbătă – duminică și luni, adică 4 zile ar fi transformate frecvent în perioade de timp folosit în scopuri private. Costul acestor deplasări în interes personal ar fi suportat de către contribuabilii români.

Având în vedere obligațiile care vă revin în conformitate cu Constituția României – art. 140 alin (1):

Curtea de Conturi exercită controlul asupra modului de…întrebuințare a resurselor financiare ale statului…”, supunem atenției dvs. rugămintea de a dispune ca, în cadrul efectuării controlului asupra legalității efectuării cheltuielilor legate de deplasările în scop privat sus-menționate, subordonații dvs.:

1.- să fie imparțiali și – mai ales – echidistanți d.p.d.v. politic;

2.- să asigure impunerea supremației legii;

3.- să impună recuperarea prejudiciului cauzat bugetului de stat prin cheltuieli efectuate în scopuri private, așa cum prevede legea în cazul infracțiunilor cauzatoare de pagube unei persoane juridice;

4.- să nu țină seama/să nu fie influențați de înjurăturile grosolane adresate de mulți români domnului Klaus IOHANNIS cu prilejul deplasărilor sale cu coloana prezidențială spre Sibiu și retur.

Așteptăm cu mare interes să comunicați opiniei publice române și internaționale rezultatul controlului efectuat de instituția dvs. în conformitate cu obligația care vă este impusă de Constituția României  – art. 140 alin (1).

Vă mulțumim !

                                                                                                  Cu deosebit respect,

                                                                     Prof. Toma Bălășoiu

                                  Contribuabil falit la bugetul statului, membru al electoratului român

Nota revistei „Justițiarul”:

                        Navetă săptămânală pe bani publici cu alai imperial

NAVETA săptămânală a Gauleiterului Klaus Werner Iohannis LA SIBIU în INTERES PERSONAL costă enorm, fiindcă deplasarea se face PE BANI PUBLICI cu o coloană oficială de 8 – 10 mașini, inclusiv o ambulanță. Întreg personalul însoțitor (sepepiști, șoferi, ambulanțieri, medic, bucătar, menajeră) stă 4 zile la Sibiu (vineri, sâmbătă, duminică, luni) și asta costă: salarii duble pentru că lucrează două zile libere, diurnă deplasare, cazare și mâncare, benzină/motorină pentru mașinile din convoi. De plătit, plătim noi toti! Ceea ce face Iohannis este o infracțiune, se numește ABUZ DE PUTERE (abuz în seviciu). Articolul 327. Abuzul de putere sau abuzul de serviciu: „Folosirea intenţionată de către o persoană publică a situaţiei de serviciu, în interes material ori în alte interese personale, dacă aceasta a cauzat daune în proporţii considerabile intereselor publice sau drepturilor şi intereselor ocrotite de lege ale persoanelor fizice sau juridice.”

SURSA:justitiarul.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: