CAT TUPEU DE NAZIST ARE FAMILIA FALS SI UZ DE FALS, KLAUS SI CARMEN JOHANNIS!

29 iul.

Image may contain: 2 people, text

Lui Iohannis i se rupe de România. Cere salariu de 5000 de euro și taxe mari pentru români.

Lui Santa Klaus de Sibiu i se cam rupe de români și de România. Odată văzut cu sacii în căruță, Iohannis începe să toace banii românilor, să se lăfăie în lux și să-și plimbe soția peste tot prin lume, evident pe spinarea și portofelul românilor.

Iohannis vrea pentru el salariu uriaș, privilegii și lux, iar pentru români taxe și biruri cât mai mari. Că așa e în democrație, președintele cu ștaif cu cheltuială mare se ține.

În 12 luni de stat la Cotroceni, stimabilul Președinte care prostea românii în campanie cu texte gen ”România lucrului bine făcut” și ”Fapte.Nu vorbe”, își urmărește doar propriul interes.

De când este președinte, Iohannis a reușit să-și pună în cap atât românii din țară cât și pe cei din Diaspora. A respins Codul Silvic la ”recomandarea” austriecilor pentru ca aceștia să poată toca în voie pădurile din România, a cheltuit două milioane de euro pe modernizarea Vilei Lac 3 în care urmează să se mute și mai nou își dorește taxe mari pentru români.

Dacă pentru el își dorește avion privat de 40 de milioane de euro, elicopter, private charter și limuzină blindată de 120.000 de euro, toate plătite de români, pentru cetățenii acestei țări, Iohannis își dorește doar taxe mari, cât mai mari. Iohannis a refuzat să promulge codul fiscal prin care TVA se reducea la 19%, dispărea taxa pe stâlp și supra acciza la carburanți.

În 12 luni, Iohannis a tocat peste 400,000 de euro pe deplasări în străinătate. Nu e săptămână să nu plece în deplasare cu Prima Doamnă. Ba la mare, ba la munte, ba la Sibiu, ba prin țările calde.

Aroganța lui Iohannis este în creștere de la o lună la alta. Stimabilul Președinte tace și face doar ce vrea el. Vorbește dacă are chef și cu cine are chef. Nu se consultă, blamează la fel ca și Băsescu,o laudă pe Kovesi și pe Livia Stanciu și își pune oamenii de încredere în funcții cheie. Adică îi reactivează pe băsiști.

Pe zi ce trece, Iohannis copiază tot mai mult comportamentul lui Băsescu. Respinge legi doar pentru a face jocurile PNL. Arată că are și el patalama caselor și vilelor cât mai luxoase și mai somptuoase.

Iohannis are chef doar de plimbări oficiale, să se simtă important, să se lăfăie în vilele lui Ceaușescu, să nu facă niciun fel de economie și să beneficieze de toate condițiile care i le poate oferi statul român.

În schimb, când vine vorba să se țină de cuvânt și să facă ce a promis în campanie, Iohannis se face că plouă și mai apoi dă vina pe Parlament. Și-a dat mâna cu DNA ca să-l curețe pe Ponta ca să-și poată instala un guvern al LUI. Așa cum a ales să se exprime. De parcă se află în Republica Federală Iohanistă în care el, Regele Neamț își numește Guvernul SĂU.

În realitate, Klaus Iohannis este doar un grandoman arogant și infatuat care habar nu are cu ce se mănâncă funcția de președinte de țară și că trebuie să nu fii opulent și sfidător la adresa propriului popor.

Klaus Iohannis, nu doar vorbește puțin și greu, se consultă în același sens. Deși la bază este profesor, fiind și inspector școlar în județul Sibiu, stimabilul Președinte s-a declarat ȘOCAT că elevii învață în școli care nu au avize sanitare.

Soluția găsită de Președinte la toate aceste neajunsuri din educație? Consultări cu toată lumea, dar timp de doi ani de zile, adică în ritm de melc.

Așadar, elevi, învățați liniștiți căci Santa Klaus se consultă doi ani de zile pentru tine.

Iohannis promulgă legi doar care ard la buzunar românul de rând.

Klaus Iohannis, îmbogățit peste noapte, cu banii din meditații la fizică, a fost prins cu banii la saltea, nedeclarați la Fisc. Mai exact, potrivit unei anchete, neamțul de la Sibiu a dosit de FISC, 115.000 de euro ca să nu plătească taxe și impozite. Pentru că acum e Președinte, autoritățile statului de drept au sistat ancheta până la finalizarea mandatului.

Prea dreptul și prea cinstitul Klaus Iohannis a fost prins cu mâța în sac. Președintele nu și-a declarat la Fisc suma de 115.000 de euro obținută din chiriile încasate de la cele șase case luate cu acte false.

Înainte de 2010, actualul președinte al României a declarat venituri din chirii mult mai mici. În prezent, Klaus Iohannis declară că el și soția sa obțin venituri anuale din chirii în valoare de 228.132 lei (aproximativ 50.500 de euro).

Această sumă se regăsește în declarația de avere pe care Iohannis a depus-o, la începutul lui 2015, la secretariatul Administrației Prezidențiale.

Aceeași sumă, fără măcar o abatere de 1 leu, a fost consemnată, monoton, în toate declarațiile de avere pe care Iohannis le-a depus la Primăria Sibiu în perioada 2010 – 2014.

Așadar stimabilul Președinte Iohannis nu s-a rezumat doar la a ”intermedia” adopții de copii român către canadieni și la meditații la fizivă, nedeclarate la Fisc, și mai apoi să își cumpere case cu acte false, a făcut și evaziune fiscală. Că deh, avea nevoie să strângă bani mulți că era sărac lipit pământului și avea mulți copii de crescut. Acum, lunar domnul Iohannis încasează de la românii care ”și-au luat țara înapoi”, 5000 de euro.

În primele luni de mandat, Iohannis a vizitat Germania, Franța, Spania, Serbia, Croația, Austria, Polonia și de două ori în Italia. La toate aceste vizite se adaugă și deplasările de las reuniunile Consiliului European la Bruxelles.

Iohannis vrea si avion personal, elicopter și o mașină de 120.000 de euro, S-Klasse. Mașina a fost achiziționată de SPP.

Și pentru că nu i-au mai ajuns banii de deplasări, Digi Mobil și Digi TV i-au sponsorizat deplasarea lui Iohannis din Spania.

Klaus Iohannis se opune introducerii pensiilor speciale pentru senatori și deputați. Președintele României a retrimis, în Parlament, pentru reexaminare prevederea din Statutului deputaţilor şi senatorilor referitoare la acordarea unei “indemnizaţii pentru limita de vârstă” actualilor şi foştilor parlamentari.

În ultima zi de premier interimar al României, Gabriel Oprea a anunțat că Guvernul a decis să tripleze salariile Președintelui României, premierului, șefei Înaltei Curți, șefului Senatului, șefului Camerei Deputaților dar și șefilor serviciilor secrete. Majorarea salariilor pentru cele 48 de categorii de demnitari a fost efectuată prin ordonanță de urgență.

Klaus Iohannis este bolnav de putere. După ce a spus că vrea Guvernul SĂU, nu al României, majoritate în Parlament, și după ce și-a pus omul la SRI, pe liberalul cu nume de neamț, Eduard Hellvig, acum, Santa Klaus vrea șef la SIE, tot un liberal vopsit prin procedeul băsismului, pe Mihai Răzvan Unguent.

Pas cu Pas, Klaus Iohannis reface camarila băsistă la cârma României, dovedind tot mai clar cine e tătucul lui.

Dacă Băsescu a fost de acord să ”împartă” serviciile secrete cu Opoziția, numindu-l în 2007 pe Mihai Răzvan Ungureanu de la Putere și pe George Maior de la Opoziție, Klaus Iohannis pune șefi la SIE și SRI doar din rândurile PNL. Dovedind astfel că își dorește să dețină toată puterea în România.

Atât de mult a căutat stimabilul și inegalabilul Klaus Iohannis, încât l-a găsit bun de SIE tot pe Mihai Răzvan Unguent, sluga lui Băsescu.

Mihai Răzvan Unguent cel care s-a făcut remarcat în perioada de 78 de zile cât a for prim ministru prin voia lui Băsescu, doar pentru că a cheltuit din bugetul statului român 10 miliarde de lei pe vită kobe, parfumuri și creme scumpe.

MRUnguent a jignit și românii care erau îngropați de nămeți, spunându-le că sunt nesimțiți că nu ies din casă să-și dea zăpada și așteaptă Armata.

Tot MRUnguent a grăit cuvinte grele spunând că în România educația NU este un drept și un cadou subvenționat.

După ce a bifat recordul de a fi avut cel mai scurt mandat de premier din istoria României, MRU s-a dus la PDL să lingă clanțele spunându-le membrilor portocalii: Fiți Ungurenii mei!!!

Și-a făcut partid prin cumpărarea ”Forța Civică” de la pușcăriașul Nati Meir. Și după ce a dat-o în gard la parlamentarele din 2012, a fuzionat repede cu PDL iar în 2014 a intrat din nou în PNL, prin ușa PDL, după ce Blaga și Antonescu au bătut palma pentru fuziune.

Și după ce și-au luat țara înapoi, băsiștii își iau și SIE înapoi. Astfel că Pas cu Pas, toți băsiștii cu greutate revin pe cai mari în România, prin binecuvântarea lui Santa Klaus!!!

Deși mimează o aparentă neutralitate politică și alt stil de președinte, Klaus Iohannis începe să-și dea arama pe față și să imite comportamentul și discursul fostului președinte Băsescu.

La fel ca și Băsescu, Santa Klaus atacă virulent, cu fiecare ocazie. Dă ordine și dispoziții Parlamentului, ce și cum să voteze. Spune că are încredere în instituțiile statului de drepți, gen Înalta Curte și DNA.

Și Băsescu spunea că vrea un Guvern al său și cerea anticipate. Adică are același discurs ca și Traian Băsescu.

Fostul șef al Serviciului Român de Informații, George Maior, a fost numit prin decret, de către Iohannis, în funcția de Ambasador al României în USA. Tot Iohannis l-a numit pe jurnalistul Emil Hurezeanu în funcția de Ambasador al României în Germania.

Pe 27 ianuarie 2015, George Maior a demisionat din funcția de director al Serviciului Român de Informații.

Iohannis a semnat 10 decrete de rechemare din funcția de ambasador și a semnat alte 14 decrete de numire în funcție.

Mihnea Motoc a fost rechemat de la UE și pus ambasador în locul lui Jinga, în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

În timp ce Ion Jinga a fost numit Reprezentant permanent pe lângă Oficiul ONU

CAT TUPEU DE NAZIST SA AI SA STRIGII PENALIII CIND TU MAFIOT CRIMINAL ESTI PRIMUL PENAL AL TARII AI FURAT 2 CASE CU ACTE FALSE AI FACUT TRAFIC CU COPIII SI TE-AI INBOGATIT PRIN MOARTEA ACESTORA PENTRU CA ACEI COPII VINDUTI DE TINE NAZISTULE SINT MORTII CU TOTI PENTRU CA AU AJUNS LA MAFIA DE ORGANE, ASA AI SUSTINUT SI CONDUS O MAFIE STALINISTA SI SECURISTA SI ATI FABRICAT DOSARE POLITICE LA COMANDA ATI BAGAT OAMENI NEVINOVATI LA PUSCARIE PENTRU CA CUCUVEAUA TU SI LAZAR CU NEGULESCU IMPREUNA CU STATU MAFIOT PARALEL ATI DUS TARA ASTA DE RAPA.CAT O SA TE MAI RABDE ROMANIII STALINISTULEEEEE???CHIAR CREZI CA JAVRELE DE LA USR SI REZIST TE VOR SALVA??

MAGISTRATI DIN SERBIA AU RESPINS EXTRADAREA LUI SEBASITIAN GHITA CATRE MAFIA CRIMINALA SI MAFIOTA CARE ESTE DNA SI CONDUSA DE ONEA ZDREANTA SI GIRATA DE INSUSI IOHANIS CARE E CAPUL MAFIEI A STATULUI PARALEL.

NU AM CREZUT NICIODATA CA DUPA MOARTEA DICTATORULUI CEAUSESCU CA ROMANIA VA MAI FI CONDUSA DE UN MAFIOT CRIMINAL STALINIST , ACUMA 2 LUNI DE ZILE IOHANIS LAUDA CU INVERSUNARE PE MAFIOTII SECURISTII DIN DNA,NEAUZIND ABUZURILE MAFIOTILOR DE ONEA, NEGULESCU CARE ASCULTAU DE COMENZILE LUI KEOVESI, CE PRESEDINTE TE MAI POTI NUMII CIND SUSTII SI COMANZII SECURITATEA SI MAFIA CRIMINALA A ACESTEI TARI?? AI REUSIT SA II DEZBINI PE ROMANI IN 2 PARTI PROO TRADATORILOR DE TARA REZIST SI OAMENII CINSTITI CURATI SI CURAJOSI, PENTRU CA VIN VREMURI TULBURI PESTE NOI SI TREBUIE SA FIM UNITI, ALTFEL CEL PUTIN 4 MILIOANE DE ROMANII VOR MURI TOTU VA DEPINDE IN MARE DE NOI,. ROMANII CU DRAGOSTE DE TARA AR TREBUI SA STIE CA UN PRESEDINTE STRAIN NU VA FACE NICIODATA NIMIC BUN PENTRU TARA CARE NU ESTE A LUI EL NU ARE CUM SA IUBEASCA PE ROMANII PENTRU CA NU ARE SINGE DE ROMAN EL NU STIE DE AVRAM IANCU DE CUZA DE BAIAZID DE MIHAI VITEAZUL. TIMPUL TRECE SI MACELUL CEL MARE SE APROPIE CU PASI REPEZII DACA NU NE UNIM SI STAM CA UN STRAIN SA NE DEZBINE VA FI JAALE MARE SI MUULT SINGE VA CURGE.

34 răspunsuri sa “CAT TUPEU DE NAZIST ARE FAMILIA FALS SI UZ DE FALS, KLAUS SI CARMEN JOHANNIS!”

 1. Erwin Lucian Bureriu 10 august 2018 la 1:15 pm #

  La asemenea comentariu fascist nu am ce spune. Doar că lipsește o limbă pentru fundul lui Dragnea.

  Apreciază

  • octavpelin 11 august 2018 la 7:27 am #

   Erwin ,tu-l cunosti personal pe WERNER?,UN WEEK-END MINUNAT!

   Apreciază

   • Erwin Lucian Bureriu 11 august 2018 la 7:59 am #

    Dacă tu-l cunoști „personal” poți posta ce dorești pe blogul tău. Nu sunt mulțumit de prestația lui, de pildă nu a corectat băsismul care nu recunoaște statalitatea Kosovo. E cam burghez, oricum, se spune că nu el a falsificat actul vânzării casei, ci acela care i-a vândut-o. Dar toată lumea știe pe dos. Mai interesantă e taina pungilor cu urină aruncate ieri în piață. Primăria nu a instalat veceuri, ca la demonstrația pesedistă. Da, este un week-end minunat.

    Apreciază

    • octavpelin 11 august 2018 la 9:33 am #

     Erwin,i-o luat apararea si finul sau Vecerdea!,nu m-am uitat la „lovitura de stat” incercata de nazistul klaus johannis,!,ce mai faci Erwin?,ce fac copii,nepotii?,o zi insorita!

     Apreciat de 1 persoană

    • Erwin Lucian Bureriu 11 august 2018 la 1:09 pm #

     Ție nu-ți plac nemții. Iar eu sunt, după mamă german-sudet…Ai mei sunt în arealul Los Angeles și au avut noroc anul trecut, sper să aibă și anul ăsta. E vorba de cel mai mare incendiu din istoria SUA, de dimensiunea NY. Coada de fum a intrat deasupra Pacificului și e lungă de l5.000 de mile. Au venit și pompieri din Australia și Noua Zeelandă. Iar Trump vorbește aiureli. Ăsta cu adevărat e un președinte prost. Cum e și Macron…

     Apreciază

    • octavpelin 12 august 2018 la 12:05 am #

     ERWIN,PARINTII DIN PARTEA LUI MAMA SI OMA,AU FOST BAVAREZI.DAR SASII NU SUNT GERMANI ,SUNT CORCITURI ADUSE DE CAVALERII TEUTONI DIN CRUCIADE,CARE DUPA CE S-AU STABILIT IN TRANSILVANIA DDATORITA BULEI REGELUI UNGARIEI LA CEREREA ORDINULUI TEUTON ,AU DEVENIT NEMTI…DE ALTFEL AM SCRIS SI OBARSIA SASULUI JOHANNIS CARE ESTE LUXEMBURGHEZUL LUI JUNCKER!

     Apreciat de 1 persoană

    • Erwin Lucian Bureriu 12 august 2018 la 7:09 am #

     Da, este adevărat, știu. Și ce-i cu asta? Mama mea a fost membră a Grupului Etnic German din Lugoj. A fost nazistă? Corcitură sunt și eu, germano-maghiar-român evreu. Și nu sunt nefrecventabil. Aproape întreg acest popor e format din corcituri.

     Apreciază

    • octavpelin 13 august 2018 la 11:00 am #

     NU STIU?,DOAR MAMA TA STIE?

     Apreciază

    • Erwin Lucian Bureriu 13 august 2018 la 2:33 pm #

     Nu vorbi cretinisme. Mama a murit. Ești atât de îngust încât postezi doar materialele altuia pe blog. Eu sunt scriitor, le scriu singur. Nu mai doresc să corespondez cu nesimțirea unora ca tine.

     Apreciază

    • octavpelin 14 august 2018 la 9:59 am #

     ERWIN ,ASA SA TE AJUTE DUMNEZEU!

     Apreciază

    • Erwin Lucian Bureriu 14 august 2018 la 11:33 am #

     Noi să fim sănătoși. Că n-a mai rămas mult până la dumnezeu.

     Apreciază

    • octavpelin 14 august 2018 la 11:45 am #

     ERWIN ,MUTI SI OMA ,TATA, AU MURIT,SI UNCHII MEI AU MURIT PE FRONT,IN SIBERIA DEPORTATI DE RUSI,MATUSILE MELE AU FOST LUATE CU FORTA DE MICI SI DUSE LA VLADIVOSTOCK,CASATORITE PRIN FORTA CU RUSNACI.AM FACUT DEMERSURI SA RECUPEREZ CASA DIN CERNAUTI,PAMANTURILE DE LA STOROJINET,UNDE ESTE INMORMANTAT,STRABUNICUL MEU CAVALERUL UNIRII IANCU FLONDOR,DAR UCRAINIENII AU SPUS NIET!CERNAUTIUL ERA UN ORAS MULTICULTURAL ,UN ADEVARAT ORAS EUROPEAN,DAR ASA ESTE VIATA!,ERWIN AI DREPTATE SA FIM SANATOSI CA N-A MAI RAMAS MULT PANA LA DUMNEZEU!

     Apreciază

    • Erwin Lucian Bureriu 14 august 2018 la 11:55 am #

     Este extraordinar! Ai tot dreptul s[ te revolți.

     Apreciază

    • octavpelin 15 august 2018 la 12:21 am #

     ERWIN,DACA TU POTI SA IERTI,CA ATUNCI CAND DUPA CE OSEMINTELE LUI TATA SI A LUI OMA,CAND A MURIT MUTTI,NU MAI ERAU IN MORMANT,DISPARUSERA!,MORMANTUL ERA PE NUMELE FAMILIEI NOASTRE,PREOTUL ,DASCALUL,NASUL MEU,AU RAMAS INMARMURITI,INCERCAND SA -MI DEA UN MORMANT PE GRATIS!,ASTA SE INTAMPLA CU „VENETICII”!

     Apreciat de 1 persoană

    • Erwin Lucian Bureriu 13 august 2018 la 2:34 pm #

     Până aici. Ne implicăm părinții? Nu ți-e rușine?

     Apreciază

    • octavpelin 14 august 2018 la 10:00 am #

     ERWIN ,ASA SA TE AJUTE DUMNEZEU!

     Apreciază

    • Erwin Lucian Bureriu 14 august 2018 la 11:29 am #

     Scuze că m-am inflamat așa, Tavi. Nu se merită să ne enervăm. Toate cele bune îți doresc!

     Apreciază

    • octavpelin 14 august 2018 la 11:33 am #

     ERWIN , ESTI SI VEI FI MEREU PRIETENUL MEU ,TOATE CELE BUNE SI TIE SI INTREGII FAMILII!

     Apreciază

    • Erwin Lucian Bureriu 14 august 2018 la 11:35 am #

     No așe, toate cele bune tuturor, să ne ajute dumnezeu!

     Apreciază

    • octavpelin 14 august 2018 la 11:51 am #

     NO ASE….SA NE AJUTE DUMNEZEU!

     Apreciază

    • Erwin Lucian Bureriu 14 august 2018 la 12:22 pm #

     Tavi, există un site international unde se poate publica pe gratis orice, cărți întregi. Caută CALAMEO. Am publicat și eu acolo volume de versuri etc. M-am gândit că biografia alor tăi e foarte interesantă, să o redactezi în câteva zeci de pagini și s-o postezi pe CALAMEO.

     Apreciază

    • octavpelin 15 august 2018 la 12:23 am #

     ERWIN,MULTUMESC,O SA CAUT SI O SA PUBLIC,IN SERIAL,LA MULTI ANI DE SFANTA MARIE!

     Apreciază

    • Erwin Lucian Bureriu 14 august 2018 la 11:31 am #

     Chestia cu mama mea m-a deranjat. Era pe atunci gravidă și tatăl meu pe front.

     Apreciază

    • octavpelin 14 august 2018 la 11:37 am #

     TATA ERA SI EL PE FRONT,IAR MAMA SI OMA ERAU LA CERNAUTI,DUPA CARE AU TREBUIT SA SE REFUGIEZE IN ROMANIA!,AVEM MULTE RANI CARE AU RAMAS DESCHISE!

     Apreciază

    • Erwin Lucian Bureriu 14 august 2018 la 11:40 am #

     Astea nu se uită niciodată. Tata a avut noroc, când m-am născut a primit permisie și n-a mai apucat Cotul Donului.

     Apreciază

    • octavpelin 14 august 2018 la 11:50 am #

     ERWIN ,ACESTEA NU SE POT UITA NICIODATA.OMA A AJUTAT IN CODLEA ,MULTI SASI SA NU FIE DEPORTATI IN SIBERIA,EA A FOST ASISTENTA LUI WILHEM FILDERMAN,L-A CUNOSCUT PE MITROPOLITUL BALAN SI PE ION ANTONESCU CARE ERA PRIETEN DIN COPILARIE CU FILDERMAN,AU SALVAT MULTI EVREI IMPOREUNA CU DOAMNA MARIA ANTONESCU!DUMNEZEU SA NE AJUTE!

     Apreciază

    • Erwin Lucian Bureriu 14 august 2018 la 11:53 am #

     De ce nu scrii toate astea? Sunt chestii nemaipomenite!

     Apreciază

    • octavpelin 15 august 2018 la 12:17 am #

     ERWIN ,am inceput unsa scriu despre istoria familiei cu toate radacinile ei,dar mai am de scris!,O sa scriu si de deportare in gulagul sovietic,de prietenia intre tatal meu si principele NICOLAE,de PRIETENIA INTRE OMA SI REGINA MARIA,cand au fost in 1914-1916,pe front ca asistente medicale ,de gripa spaniola,de bunicul meu Nicolar Pelin,mort ca un erou la Marasesti,Dumnezeu sa-i odihneasca!,DE familia Benda,de premierul IG DUCA,CARUIA ,Mutti,i-o stopat gulerul de la camasa si ulte alte,multumesc pentru incurajare prieten drag!

     Apreciat de 1 persoană

    • Erwin Lucian Bureriu 15 august 2018 la 9:01 am #

     Trebuie s-o facem. Altfel nu mai rămâne nici o mărturie, nici o umbră din cele ce au fost. Să te țină Domnul să ai energie, poate ieși un roman formidabil. Chiar și fără amănunte, numai descrierea faptelor sunt absolut tari și nu mai are nimeni o atât de tragică biografie. Poți să le pui și pe blog și o să postez și eu, dacă ești de acord. Eu îmi fac un fel de blog personal, cu memorii din propria biografie și am mai multe like-uri decât porcăriile politice ale zilei.

     Apreciază

    • octavpelin 16 august 2018 la 10:26 am #

     ERWIN,prieten drag,deci pot sa-mi fac un blog personal in care sa postez biografia vietii tragice a familiei mele,sau sa postez pe blgoul acesta si sa le preiei tu!,multumesc,cu drag Tavi!ESTE O ADEVARATA SAGA A NEAMULUI MEU!

     Apreciază

    • Erwin Lucian Bureriu 16 august 2018 la 3:52 pm #

     Absolut. Și ca să aibă un ecou mai mare postează și pe CALAMEO. Găsești site-ul doar scriindu-i numele. În rest te îndrumă el pentru postare.

     Apreciază

    • octavpelin 17 august 2018 la 12:38 am #

     Erwin ,multumesc,cu stima al tau prieten Tavi!

     Apreciat de 1 persoană

   • Erwin Lucian Bureriu 11 august 2018 la 8:05 am #

    Nu l-a cunoscut personal decât pe Iliescu. A fost un tip OK. Când în 1970 i-am luat un interviu ambasadorului SUA, securiștii și colegii au sărit pe mine. Secretar era la Timiș Iliescu, el mi-a salvat cariera de gazetar.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: