FELICITARI,SIMO ESTI O MARE JUCATOARE DE TENIS DAR AI UN CARACTER CARE TE FACE SA FI UN ADEVARAT OM SI SPORTIV:MESAHUL TRANSMIS DUPA CE A FOST INVINSA DE OLANDEZA KIKI BERTENS,IN FINAL WTA CINCINNATI!,SUNTEM MANDRII DE TINE!

20 aug.

Simona Halep, numărul unu mondial, a transmis un mesaj după ce a fost învinsă de olandeza Kiki Bertens, duminică, în finala turneului WTA de la Cincinnati.

Simona Halep

Simona Halep a început foarte bine meciul şi a condus cu 2-0, 3-1 şi 4-2, a reuşit un nou break, după care a încheiat primul set cu 6-2, în doar 32 de minute. În actul secund, Simona a scăzut uşor nivelul, a fost condusă cu 1-0 şi 4-1, dar, în urma sfaturilor antrenorului Darren Cahill, a reuşit să revină şi a egalat, 4-4, a dus setul în tiebreak, unde a avut 2-0, a pierdut patru puncte la rând (2-4), a fost condusă cu 5-3, dar a întors din nou situaţia şi a ratat o minge de meci la 6-5. Bertens a reuşit apoi trei puncte la rând şi a câştigat cu 8-6.

În decisiv, olandeza a început agresiv şi a câştigat contra serviciului în primul ghem, dar Halep a restabilit apoi egalitatea. Bertens a făcut un nou break, iar Halep a părut că cedează fizic şi psihic, în ciuda îndemnurilor lui Cahill, pierzând următoarele două ghemuri la zero. La 1-4, românca a ratat două mingi de break, care ar fi readus-o în joc, iar apoi Bertens a reuşit să obţină victoria cu 6-2.

Ce a declarat Halep

„E a treia oară când vorbesc din această poziție. Îmi pare că nu am putut să câștig. Iubesc acest turneu”, a spus sportiva din Constanța.

„Vreau să o felicit pe Kiki, a fost formidabilă. A jucat fantastic astăzi”, a afirmat Halep.

„Sper să ne vedem anul viitor”, a mai spus Halep, care a dus mulțumiri echipei sale.

2 răspunsuri to “FELICITARI,SIMO ESTI O MARE JUCATOARE DE TENIS DAR AI UN CARACTER CARE TE FACE SA FI UN ADEVARAT OM SI SPORTIV:MESAHUL TRANSMIS DUPA CE A FOST INVINSA DE OLANDEZA KIKI BERTENS,IN FINAL WTA CINCINNATI!,SUNTEM MANDRII DE TINE!”

  1. menda 30 mai 2019 la 1:19 pm #

    Suntem mândri.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: