„ASASINAREA LUI DRAGNEA „RASCOLESTE PRESA DIN USA!

2 sept.

https://i0.wp.com/inpolitics.ro/wp-content/uploads/2018/08/2-1.png

Dacă în România s-a ales cu o nesfîrșită serie de hohote de rîs și de ironii după celebra poveste cu asasinarea, Liviu Dragnea se poate considera răzbunat. Aceeași poveste l-a făcut celebru peste Ocean, unde așa zisa tentativă de asasinare de către magnatul George Soros a fost preluată de sute de organe de presă și chiar tratată serios, ici-colo. S-a mers pînă acolo încît un ONG republican a organizat pe site un sondaj menit să scoată la iveală cîți americani îl cred în stare pe Soros de crime politice. Iar rezultatul e șocant.

Scriam după interviul dat de Dragnea la Antena 3, pe 21 august, că ”O fi hilar anunțul lui Dragnea cu tentativa de asasinat, dar el are marele atu că fixează clar poziția PSD față de magnatul evreu, dușman de moarte și al liderului de la Casa Albă”.

Pentru ca povestea ”asasinării” sale să ajungă atît de răspîndită în America trebuia un ingredient spectaculos, și acela nu avea cum să fie Liviu Dragnea, un cvasi-anonim peste ocean.
Ingredientul era George Soros, probabil cea mai comentată persoană a momentului în SUA, după Donald Trump.
Nu faptul că un lider dintr-o țară greu de identificat pe hartă de către americani se vaită că era să fie lichidat era de reținut, ci acela că George Soros a ajuns să fie ”creditat” și cu asasinate politice, fiind al doilea caz, după acuzația lui Viktor Orban de acum cîteva luni, cînd i se pune în cîrcă așa ceva.
Spre exemplu, siteul conservator american Conservative Institute, parte a rețelei The Strong Society, relatează pe larg story-ul așa-zisei tenative de asasinat, punctînd, în final, ”Cu reputația lui Soros de a interfera în politica din întreaga lume, nu este deloc surprinzător faptul că unii lideri mondiali vor scoaterea lui din peisaj – și acești lideri ar fi dispuși să facă sau să spună orice ar fi nevoie pentru a obține acest lucru”.

O observație lucidă, care explică scurt și la obiect, de fapt, adevăratul motiv al lansării la apă a poveștii cu cei patru ”asasini”: intenția lui Dragnea de a se înscrie în corul amintiților politicieni care îl vor pe Soros tras pe linie moartă. Inutil să spunem că liderul acestui grup e Trump însuși.
Pe deasupra Conservative Institute postează pe site și un sondaj cu întrebarea ”Îl suspectați pe George Soros că ar fi în stare de asasinate politice pentru a influența soarta unei țări?”.

Pînă la această oră, 97,8% dintre votanți au răspuns ”Da”. Comentariile sunt de prisos

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: